Lina och Esters humor i ett nötskal !


hahahahhahahahhahhahahhahahahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhah !

Beach-SM silver !

Home sweet home, som man brukar säga!
Trött efter flera timmars bilåkande, det jobbigaste som finns right? Men allt annat har vart så sjukt kul, har ni nånsin kännt att det har hänt så mycket saker så att man inte kan berätta allt? Man vet verkligen inte ens vart man ska börja! Men ni får tusen bilder, och bilderna kommer nog säga det mästa. jätte kul, för redan när jag kom dit va jag " känd", eller hur man ska säga. Hade vart mycker snack på talang lägret som jag inte kunde vara med på, buhuu.. Men asså, det va det roligaste jag har gjort på länge, har inte gått en dag utan 1000 garv. Men nu känner jag att jag måste ta det lungt några dar, innan det drar igång igen! Kommer nog inte orka blogga lika mycket, that's how it is. See ya!

Fyfan va härligt, när jag blir stor ska jag ha sommarställe i Falkenberg.. !


Beach sm ftw

Sitter med ester som typ garvar åt ingenting? haha nej men dagen har vart värsta.. underbar  ! Först åkte vi typ vid åtta från sollentuna och kom typ vid 3 kanske. Alla från talang lägret hälsade jag på plus massa andra bekanta n vi hade kommit till planerna . Och det är sjukt fint här också ! Har inte spelat nått idag så kan nt riktigt säga hur det går, men tv4 spelar in så ni får väll se om ni hittar lilla moliina på beachen ! Ikväll har vi träffat ett par 91:or som va små fulla och så men sjukt snälla ! Så vi satt med dom typ 45 min på piren sen så skjutsade dom oss hem, och han så skjutsade mig va sjukt söt också! Sen kramades vi godnatt och så och dom kanske ska se på oss imorn, vi får se hur det blir ! pussar nu ska Asta låna Esters dator som hon så duktigt tog med!

Ester i Södertälje ! =)

This is how we look

Drar till Hanna Panna nu och tränar för fullt, ha det bra. Kyss

Linne ; bikbok
Skjorta; Zara
Short; don't know !

Känner bara att jag verkligen inte orkar

Åh jag hatar ju att packa, när jag blir stor.. då ska jag anställa en personlig assistent så att det fan får packa åt mig! Det är så himla trist, och jag sov inte mycket inatt heller vilket det faktist va meningen att jag skulle göra, men det blir inte så lätt när man ska sova m mirre pirre plutt. Jag är seg, jag vill inte vara seg men jag är seg och trött.. bajs.
Igår hade jag iallfall jätte kul och mysigt och så, först på kvällen så cyklade så himla långt. Från nvk till edsviken, det är faktist ett par km. Sen träffade vi Bellman , åkte till matilda och skrev välkomna hem med stenar så hon får en trevligt hemkomst, haha ! Så cyklade vi runt i edsviken och hittade knappt hem, sen så skynda vi oss hem för klockan va typ..23 nånting... pics de la yesterday ! =)

Så här kan det se ut när man ska sova hos mirre.
1. Mosade mig, som hon gjorde typ.. halva natten  ?
2. jag försökte sova medans jag "kollade" på harry pottan, ryckte upp då och då för att jag trodde att han skulle dö, hahah !

baked a cake

Fint va? Jag och Astrid spelade in värsta matprogammet sammtidigt, med reklam och allt ! Så himla kul, kanske ska lägga ut den på bloggen vet inte riktigt än.. Men fortfarande, jätte fint va ? Kände mig ganska så begåvad för att jag gjorde helt gudomliga bokstäver, hahah. kramar



I've got the looks, hahah.


bilder från igår

Tjabba alla balla, nu lägger jag ut massa bilder från dagen igår med Astrid. kramar


im so excited !


En beskrivning på H&M's nya kollektion som kommer ut i höst.

1.Lack och läder, krokomönstrade byxor, dragkedjor, miniminiklänningar, fuskpäls och en ganska ljus del på trend-avdelningen. 2. Kollektionen Divided Exclusive (som spridit sig som pesten över nätet - in a good way) har en del snygga accessoarer. Nit bälten/armband och mycket lackat 3. Dragkedjor, dragkedjor! Och de där små rackarna som ligger framför väskan ... det är örhängen.





Inte bara jag som verkligen längtar till höstens alla nya kollektioner, och verligen h&m's nya. Låter ju super, blev jätte glad när jag läste det här och såg bilderna med också! Vad tycker ni ?


Practice gives perfection

Idag blir der Astrid igen, fullt upp! haha, vi ska köra lite hälften hälften.. Ska vara här hos mig på dagen och så sover vi hos henne, kul va? Men hon e på värmdö så kommer inte förens om ett tag. kramar !

Armband från USA, glitter, och punktshop
Kjol från secondhand som andvänds som klännigs
Balla lacktights från gina pina


Köpt idag !

Är riktigt nöjd med dagens shopping faktist, plus att jag fick en riktigt mysig dag med min käre mor och det va ett tag sen vi åkte till stan tillsamans. Först åkte vi till en jätte gullig trädgård där man kunde gå vid vattnet och så fanns det ett litet cafe och så. Sen åkte vi till engelbrekt och parkerade sen efter det tog vi oss till ett jätte mysigt lunch ställe, hette lisa nånting. Fick massa fisk så nu känner jag mig extra smart, haha ! Efter det fick mamma kolla i "sina" affärer och efter det fick jag kolla i "mina", kunde egentligen hunnit lite mer om vi hade kommit ut tidigare för jag vill verkligen ha en blommig kjol och det finns en massa söta på Lindex tror jag! Aja, här kommer iallfall allt jag fick av söta lilla moder idag !


yumm yumm, i love shopping !
1. Jeans shorta och en ball t-shirt
2. Lack-tights och sen ett urgulligt linne med fransar.

PUSS

I've got the answers

 Anonym 1  om "Nytt i garderoben" ; Vart har du köpt läderarmbandet ? :)<3

Svar; Läderarmbandet kommer ifårn Punkt Shop, finns tusen läderarmband där i massa olika färger och stilar !


Anonym 2  om " Nighty time" ; Vart har du köpt tröjan ? :)

Svar; Tröjan köpte jag på Ginatricot i stan när det va jätte mycket rea. Så fick den för bara 49:- , och jag älskar tröjan ! =)


Asta Pasta på gungan när vi  precis hade vunnit en massa choklad ! =)

Mer shopping för mig, yaay !

Mamma ringde och sa att hon och jag skulle ta och shoppa och käka en mysig lunch imorgon, kul va? Hon sa att det va ett tag sen hon kollade i affärer, kan inte riktigt säga det samma om mig.. hehe =)  Har ju liite saker jag vill ha iallfall, så jag hoppas på det bästa. Tack för alla som röstade på kavajer förresten, jätte gulligt!  Nu ska jag kolla om vi har nån tom skrivbok jag kan sno och göra en s.k inspirationsbok, här fick jag den ideen ifrån. puss på er !

Hahahah jag älskar spegel-huser eller vad det heter på Grönan ! =)

Världs fynd !

Gissa om jag blev glad när jag hittade alla dom här underbara kavajerna i mammas garderob ? Kollade bara in om hon kanske hade någon och hon hade typ sju! Fasst vissa var inte lika snygga som dom andra men hittade ett par riktigt fina, frågan är bara.. Vilken tycker ni är snyggast ?


Den sista är randig, men det ser man inte riktigt på bilden.

aj.. ?

Vaknade upp tidigt idag på morgonen för att någon var tvungen att ringa kvart i nio.. hatar sånt ! Sen så mötes jag också av det här "gulliga" brevet, och jag tror faktist jag har hål!! Nån som har borrat eller så när den har haft hål i tänderna, isåfall gör det ont.. ?

Nighty time

Sitter hemma nu, säkert  ! Trodde nästan inte att jag skulle det , kom fram två as packade 20 åringar på tågstationen när jag satt där ensam efter Astrid hade tagit sitt tåg. Ena killen höll på skit mycket, han sa typ bah; värsta bomben hon är, blablabla hennes fitta blablaba hon ska få se en stor jävla kuk! Vad ska man göra då liksom? Så jag försökta bara ignorera och titta bort, och sen efter ett tag så gick dom såklart.. Men blev så himla rädd, trodde dom skulle komma fram ännu närmare och aa jag vet inte vad. Men nu är jag hemma iallfall, här får ni se vad jag hade på mig ikväll. Oh jusste, filmen vad bra. Kunde vart lite med action och bättre slut men annars så var det bra. Den får... tre stjärnor av fem från mig ! kramar =)

ni ville nog inte se mitt ansikte! har ansikts mask och massa, hahah.
Så dåliga bilder med mobilen, men jag hittade inte min kamera!

090722

Är  med kära Astrid och vi sitter och tittar på filmen från min skolas konsert, skit kul !  Sitter och snackar om massa snygga killar, aaah i love! Finns ju en hel del snyggingar i musiklasser iallafall, bra va? Vi håller också på att ringa till sollentuna bio för att boka för att se harry potter.. men dom är riktigt sega på att svara! Men det blir förhoppnigsvist bio för vår del ikväll, vad ska ni göra  härlig onsdag som denna ? : )
Nu hittade vi en film som går klockan sju, härligt! puss på er ! =)

Det här får man fram om man söker på mitt namn på google, hahaha vilken jävla fantasi man har..Nu ser jag en suuuuper snygging på konsert filmen, fan vilken snyggt par vi skulle bli !


Nytt i garderoben!

Tjabba allihopa, kom nyss hem från staden och sitter här med Astrid och vi ska snart hem till henne där jag ska sova. Tänkte bara slänga in bilderna på det lilla nya i garderoben. riktigt nöjd faktist ! kramar




1. Kjol som andvänds som klänning, sen en tee med lite paljett detaljer + astrids nya skor ;P

2. Snygga blommiga linnen

3. Svart stor ring

4. Sen ett flätat lädet armband, den andra från handen om man säger så :)

Kommentarerna är svarade

Nu har jag svarat på alla fina kommentarer jag har fått, och det är dags för lite frukost. Orkade inte gå upp innan så det fick bli att jag tog fram den lilla laptopen ! Idag blir det shopping om inget kommer ivägen för mig och astrid. Tänke att ni skulle få se hur duktig jag faktist var igår också, gjorde lite saker så jag kunde vara nöjd över när jag skulle sova. kramar

Rensa ur garderoben, ida fick en hel del saker ! [X]

Städa i rummet, jag damsög och allt [X]

Skriva med lucas [  ] han svarade inte så det gills nog inte.. 

Satt på nät över körsbärs trädet [X]

Lärt mig flera låtar på gitarr ! [X]

Nu blir det mys här i mitt hus


Mysdress, två avsnitt av dexter sen scrubs och så är man alldeles nerbäddad i täcken. Kan inte bli mysigare.
Sen har jag min älskade stora kopp med chai te, yumm.

Krashade planer

Ja hörni, sa ju att jag skulle vara med söt lilla Astrid idag men så blev det såklart inte. Eller såklart kanske jag inte ska säga, haha men hon skulle få gäster precis när filmen skulle börja ( ja jag valde bio! ) så det blev ingenting. Men imorn ska vi shoppa iallfall, det har hon så snällt gått med på. Så vad ska man göra idag då undar man ju, ska nog röja. När jag sa att jag skulle städa så gjorde jag ju inte det. Men jag är riktigt sugen på att bara fixa massa saker idag så jag kan känna att jag verkligen har gjort bra saker i slutet av dagen ! Så ska nog träna, det behövs tills nästa vecka. Sen ska jag rensa garderoben, massa gamla saker jag inte behöver längre, det ända jag behöver är mer plats ! Sen så ska jag redan nu börja planera skolarbete, ska faktist börja på en recention som min svenska lärare föreslog att man skulle göra på sommarn. Så tänke jag att jag ska skriva lite till min brosa i usa, han har laddat över tusen bilder på facebook, jätte skönt för nu är jag mest glad för honom än att tänka att det kommer vara jobbigt att inte ses. Bra va?
That's all, peace out lovers !

älskar den här bilden, från ölands nordligaste (säger man så..?) udde.

Shopping eller bio..?

Astrid skulle shoppa med mig idag, vilket jag alltid är sugen på. Men nu sa hon att hon ville åka till kista och titta på den nya harry potter filmen. Vet inte riktigt hur det ska bli här asså, men antar att det blir film för jag sa att om jag ser den med henne idag så får hon shoppa med lilla mig i staden imorgon! Jag har ju också sånna där bio biljetter så man slipper betala cash. Nån som har sett den nya filmen förresten? pussar

Kommer ihåg att han som spelar Harry hade tagit massa naken-bilder som hade kommit ut i tidningar. Såklart såg jag det, så får hoppas att det inte är det ända jag kommer tänka på när jag ser han! Hahahah x)

Anna Nicole Smith

Kollar på en super bra film som jag måste tipsa er om, satt bara och spelade gitarr i min säng sen så började en film. Så kollade jag va det var förnått och det handlade om Anna Nicole Smith så man får se allt om hennes liv. Från hennes fattiga liv i Texas till hennes lyxvilla i kalifornien. Visste nästan ingenting om henne innan, nu vet man ju en massa. Bra skådespelare som spelar henne också, skit lika ! Är på femman just nu, just nu har hennes man dött och hans familj ska stämma henne för att dom tror att hon hade nått med hans död att göra och hennes son håller på att bli jäte sjuk. Och så går hon upp i vikt och blir deprimerad och så. Tycker synd om hennes son, hon har liksom blivit jätte konstig! Sajk.

Yes to vest !

Riktigt, riktigt snygg!

Det kallas bra pigment ! =)


Jag känner mig såå brun

morgoninlägget, liite sent va?

Det var meningen att jag skulle lägga in mitt lags snygga outfit imorse med asta kom 4 minuter före! Men det fick inte så himla bra idag, men kul va det iallfall. Så nu är jag redo för beach sm i falkenberg, längtar !! Men vann iallfall solkräm, haha x). Är så himla trött just nu, men ska försöka lägga mig tidigt idag. Imorn blir det ännu mer motion, shopping i stan ffs, men astrid såklart. Sen Asta när du ser det här så måste vi planera våran måltid vi ska laga för tisdagen, ska bli supergott har jag bestämt!  Anyways så får ni outfitten, och mina ögon ser inte ut sådär haha. I just <3 silly faces .

Sen kommer ni få se hur brun jag har blivit, tog tusen bilder med Greta igår ! =)


beachvolley

Imorgon gäller det, beachvolley ftw ! Spelar med Hanna och Astrid. Kommer bli ett finfint lag. Men det blir tidig uppstigning för min del, vaknar 07.30 så kommer Astrid och Hanna och hämtar upp mig en timme senare. Lite pirrigt, eller jag har ju inte spelat på ett tag nu, hehe. Men vi får hoppas att kvällsövningarna har gett lite resultat (jag har iof fuskat en hel del..oups). Men det är sjukt kul ändå, kommer nog få det jättebra. Vad ska ni göra imorn? =)



Saknar dig bror

Hos grettl

Sitter hos Greta och pratar som bara den ! Nyss snackade hon om en gammal fylle gubbe från frankrike som ville ha sex med henne, väldigt mycket ! Översatt till svenska.
En varm kväll i France!
Fyllegubbe; "följa efter greta&hennes pappa" Hej!
Greta; Vi pratar inte franska, vi pratar engelska.
Fg; Jaha, jag pratar också engelska
Greta&pappa; (faan också)
Fg; snackar om hur snygg Greta var och glodde ca 20 cm ner från ansiktet, hehe. Är det där din pojkvän? (tittar på gretas pappa)
G; (gretas pappa tar tag i henne och går)
Fg ; Rör henne inte !!?!?!?!?!? Nej.. jag skojjade bara.
G; vi måste verkligen gå
Fg; (ställde sig på knä) Jag vill ha sex med dig, nu din sexiga lilla leksak ! Jag vill ha seeex nu  ikväll ! JA !!
G; (skiträdd och tror sen att han kommer och våldtar henne när hon ska sova)

Skit kul när hon berättade, jag börja tillochmed gråta !hahahahhah ! Förresten, GRETA ÄLSKAR SHAN BANAN!

Min sexiga lilla gullunge  ;) mjaoou

moneymoneymoney

Såpp, nu är gräsmattan färdig! Chaching, 150 spänn ! =)
Nu drar jag iväg till min kära Greta gris som jag inte sett på år känna det som. Ska bara coola ner mig lite, sjukt varmt ute. Och det blir ännu varmare när man släpar runt på en stor gräsklippare. Pussar

Jag och Asta vann den nya marabou kakan på Öland! wiehoo

a simple goodbye?

Kom preics hem från arlanda, röd runt ögonen såklart. Lucas kommer man inte se på 10 månader heller, eller jo via webb cam men inte på riktigt. Känndes riktigt tufft när man faktist stog där på arlanda, kramade om honom hårt och sen bara såg honom gå där ifrån och tänka "sista gången jag ser honom på länge". Så hela familjen kramades och grät, ååh va jobbigt ! Jag har alltid så himla svårt med att säga hejdå, blir alltid liksom ledsen och blablabla.
Så nu går han säkert runt i Tax Free med Joel och Emil, som också skulle åka till usa. Nej nu måste jag tänka på annat, det är ju skit kul för honom att få värsta äventyret! Men jag får inte ut bilden i huvet av honom.
That's all folks, see yah.

Bror och jag i Naples, Florida. <3

To do list

Hmm.. ungefär det här jag kom på att jag vill fixa idag och lite saker jag inte ska glömma. Kanske ska börja planera lite mer, bli den dära duktiga ordningsamma lilla flickan? Nej förresten, i like to go with da flow ! =)

- Dusha !
-  Städa, ser ut som rena rama helvetet i mitt rum
- Vara snäll och ge tillbaks Lucas datamus
- Leta fram fint foto på mig och broder och sätta upp på hyllan, finns typ 1000 foton! =)
- Inte glömma att ta med kameran till Arlanda
- Måla om naglarna
- Träna med Greta om det blir så att vi ses idag
- Kolla upp med asta var och när vi ska shoppa, har massa ställen jag vill dra till i staden.


Inte så världs gulligt ansikte där, men here is the outfit!

Bara jag som tycker att det här ser kul ut? hahah x)

Vad har ni för planer idag ? =)


gone for a moment.

Hur man kan sakna en person så extremt mycket , när personen själv ligger 10 meter ifrån en och sover..? Nån som har ett svar på den ?

Imorgon händer det, jag blir inte längre mellan barnet i famijen utan jag blir bara storasystern. Det finns inte längre en storebror där som man kan gömma sig och ta skydd bakom. Jag kommer sakna dig, och det vet du. Du kommer ha det bäst med din nya familj, men ett år är en ganska lång tid. Jag ska tänka på dig ofta, och jag kommer skriva till dig så ofta som jag får. Men i vår ses vi igen, längtar redan. Jag är inte alls ledsen, eller deppig. Men det är bara att det kommer vara jobbigt att sakna dig så otroligt mycket !

Älskar dig storebror. Ha det bäst i USA nu i tio månader som utbytes student. puss

back to my buisness!

tillbaks från öland med massor av inspiration, love it! Har kollat in i massor av tidnignar påvägen hem och såklart fått reda på allt snyggt som man borde införskaffa till garderoben. Och så stog det i SOLO om dom nya "it-tjejerna", alltså vilka som troligtvis kommer bli den nya Lauren Conrad osv. Så här kommer då dom nya (troligtvis) it tjejerna!

The City's Olivia Palermo, den nya Lauren Conrad. 

Den rockigaTaylor Momsen, knuffar bort Leighton Meester från it-tronen.


Jessica Stroup tar troligtvis Rachel Bilsons plats.


där har ni det, vad tror ni om dom här blivande "it-tjejerna" ?

"Det visar mina manliga former!"

Live från Astrids säng! Hanna och hon gick upp, fattar inte varför.. tror att dom ville att jag skulle följa med på nått sätt med jag fastade för datorn. Och vad har hänt idag då, undara ni säkert? Jo efter ett tag drog jag och Astrid till stan, sökandes efter olika saker. Allt från skor till jeans shortor. Så vi gick runt och strosade omkring på drottningatan och vi båda hittade saker vi gillade,men vi var aldrig 100% säkra, så tänke att vi skulle vänta ett tag, sen gick tiden och tillslut stängde alltning! så ingenting för min del. Men lite inspiration, motion och chailatte blev det för den söta goa lilla Linam. Nu ska vi bada och spela volleyboll tror jag, låter bra va? pussar

Med Astrid

Tjabba bloggahn, sitter här med asta pasta och vi sitter (asta står) och vi snackar bara just nu. Nu gick hon in i min s.k " walk-in-closet", haha. Idag ska vi träffa Hanna iallfall så får jag hoppas på att jag kan få lite volleyboll träning, jag måste börja träna inför Södertälje och beach sm, hihi! Nu måste jag fixa mig, asta kom hit så himla tidigt så hann knappt fixa mig ett dugg ! Ville bara uppdatera lite så det inte blir som igår, nada enchilada uppdate! pussaaaar
 
älsklings Astrid, haha ! =)

Wild Child

Lady Gagas vilda stil är liite svårt att INTE lägga märke till.. I nästan varje skvaller tidning finns det alltid nya bilder på hennes galna outfits, men finns det några som har henne som klädsel inspiration ? Nej, jag tror faktist knappast det !

dålig uppdate, sorry !

Har inte skrivit ett bajs på hela dagen, skamskam! Men som always när jag inte skriver så är det helt enkelt för att jag bara inte orkat, sånna dagar måste man också få ha ibland.Idag var jag med älsklings Hannah, kommer inte träffa henne nu på ett tag. Hon ska till Finland tre veckor, hoppas min lilla biatch har det bra iallfall ute på landet ! ;)Vi har mest chillat, snackar och sånt. Tittade på en sjuk film och gav massa onödiga kommentarer till alla möjliga reklamer, haha. Sen bestämde vi oss för att gå en sväng, så vi gickgickgick en lång bit. Föresten, nån mer än jag som märker att Hannah verkligen avbryter än typ hela tiden ? Aja jag blev iallafall trött på det så sa att jag skulle vara tyst 10 min och låta henna prata ut så jag slapp bli avbryten. Så i hela tio min så sjöng hon rim på precis allting. Lite småjobbigt, det är bara att vänja sig! Imorn blir det Öland ftw! Åker klockan tio på kvällen, wipie! Innan det ska jag antagligen träffa Astrid och Hanna utan h ! Ha det, puss

Tradition att klättra på tak med POEK'arn 

shubabalooba

Hatar att packa, som ni nog har fattar sen tidigare inlägg! Men ska nog ta en paus, kolla om nån vill dra ut eller så. Måste kontakta min elskings matilda också, gotland here we come ! Sen blir det coldplay med matilda med, har inte sett crazy frog her self på ett tag nu! Jag har varit jätte duktigt också, har lärt mig Fix You, The Scientist och Clocks on tha piano. Sen måste jag såklart kunna alla texter, eller några iallfall ! :D puss

tråk SM i väder

 åh, jag blir snart sjuk på det här tråk vädret, vart har solen dragit igentligen?
Jag är väll inte ensam om att tycka att det verkligen ska vara sommar, inklusive vädret..? Visst, ibland kan det vara mysigt att vara inne och se en bra film, men jag gillar mer varma väder och att ha tunna kläder! Idag blir det packning tror jag, öland på söndag ! Om jag har tur så kanske jag hittar Linnea.. =) Om en vecka åker bror till USA, stannar i 10 månader ! Lite sjukt för det verkar bara vara vi andra i familjen som e pirriga, haha. Om jag har tur så får jag brorsans laptop som jag sitter och skriver på nu, wiee! Sen för er som inte fattade via sms så fungerar mobilen igen, ha det bra. pussaaaaaaaaaaaar !


Gammal bild, men det finns inga andra på denna dator just nu iallfall.

090709

Nu sitter jag med en skål hallon med mjölk och syrran brevid mig. Ska mysa och titta på favoriten Scrubs ! Ska nog se dom allra första avsnitten. Nån mer än jag som verkligen bara älskar det? Ha det bra, puss.


oh i liike..

jeans jeans jeans jeans jeans jeans jeans ! i alla former och stilar. Jeans väst,shorta,byxor, jacka, shorts och leggings. Föresten, kanske ska ta och köpa en jeans shorta..vad tycker ni ?

Nya sommarnaglar

Älskar den härliga rosa/röda färgen. Precis en sånn färg som passar perfekt in på sommarn. Inte bara att den ser härligt fruktig ut utan den luktar också gott. Från Make Up Store's "Fruidelicious". Bara fråga dom i kassan om nagelacket som ska dofta gott, tror det finns ungefär 5 olika färger&dofter. Bra tips inför sommaren!

Jag har aprikos och den som jag har på idag, som jag tror är hallon / körsbär =)


Sno stilen - Lauren Conrad


till hösten, lika bra att förbereda garderoben? Sen kan det ju också bli kyligt på sommarn också såklart !

mitt liv luktar tall

Hur ska jag få bort den eviga doften av skog, barr och tall ?! Alla mina kläder, tidningar, väskorna, jag .. allt luktar tall ! Jag har precis duschat men ändå så sitter doften kvar. Hur ska jag handskas med det här nu då ? Jippie, någon som har ett tips på att få bort dofter som sitter stenhårt ? Dags att ni från en liten sneek peek på hur jag har levt, varsågoda!

Alla tallar runtom förklarar ju såklart doften, nu ska jag försöka komma på hur man får bort den.. ?

Tips från ett skogstroll

Misstag är ju ganska så svårt att undvika right? Men som ni ser är jag tillbaka från landet med tips så att du slipper några misstag som man såklart själv råkat ut för!  Så alltså, här kommer tips från en världsvan ;)

1. Om ni nu ska ut och fiska, så akta er ! Fiskar har vassa saker på ryggen som dom kan fälla upp och ner tydligen. Det gör ont .
2. Om ni bor i en skog fullt med myggor är elraketet din bästa vän, och det är underhållande också! Men akta er för att röra den när den väl är på, det gör också väldigt väldigt ont !
3. I sjön vid vårt hus/ vår stuga så finns det många stenar som kan vara vassa, ha på crocs eller andra sandaler i vattnet som tål att bli smutsiga&blöta isåfall.
4. Mobilen är det ingen mening med att ta med, iallfall inte när man åker till ett öde ställe som jag utan täckning.
5. Film är nummer ett när man ska till landet och det kan vara risk för dåligt väder, då måste man ju också ta med bärbar dator eller något annat man kan spela upp dvder på. Laddare är såå viktigt !!


natt

Hej bloggen, sitter här hos farmor och farfar i deras bäddsäng framför dotan ! Kusin gullet ligget brevid mig och snarkar, haha söööt! Kvällen har vart jätte kul, ibland så vill man liksom bara träffa släkten och umgås, trotts allt är det som som har kännt en längst. God mat, bad och lek med mini Livia (bebis kusin), och har bara haft det kul helt enkelt. Brukar ju inte precis ha tråkigt med släkten, vi hittar alltid på nya saker att göra ! Imorgon så blir der säkert god frukost och sen ett bad. Efter det en låång tripp till landet. Datan med ! Vet inte fall vi har internet men man får väll hoppas... ? =)  Får konversera lite med Bellman också som är på sitt land, vi kommer ha det typ exakt likadant nu ett par dagar. Han på sitt öde landställe och jag på mitt, utan diskmaskin och andra praktiska el prylar ! Ska sova nu anyways, kramar på er.

ännu en bild från Sardinien !

P.S det har gått en dag och jag är redan halft uppäten av myggor ! D.S

yay & nay accessoarer

 YAY !


Läderarmband'
En riktigt hit i vår, ett snyggt tendigt läderarmband piggar upp alla outfits. Finns i många olika färger, med eller utan berlocker till. Flätat, inte flätat .. snyggt är det vilket som ! Jag tycker dom är så bra och enkla, själv har jag bara ett men skulle absolut vilja ha i flera färger ! Kommer nog fungera att ha i all evighet, inte så komplicerat som sagt men riktigt fint.
 

NAY !

Farmors solisar
Gräsliga är väll allt som behövs sägas ? Verkligen inte nått jag känner mig så sugen på att ha precis . Vad tycker ni ?


1:a juli

Ny månad, nya saker som kommer hända, nya problem, nya upplevelser, nya ansikten. Allt blir nytt ! Juli måste nog vara min andra favorit månad om inte augusti, mitt på sommarn! Stekande het sol (om man har tur med vädret) och då får man brun och fin färg. Min favorit månad är ju såklart September, då min födelsedag är. hehe... =)
Idag blir der alltså farmor&farfar som gäller, ska faktist bli riktigt mysigt. Vi åker dit för att fira farmor och halva släkten kommer vara där. Inklusive mina underbara kusiner från amerika! Efter det kommer vi sova där och imorgon drar vi till landet ! Jag tror att jag kommer kunna uppdatera lite, för mina underbara läsares skull ! kramar


RSS 2.0