lycka!

Min kära, finaste sjukaste ebba ska kanske flytta till Viby! Förstår ni hur kul det kommer bli eller? Är det så att hon flyttar så bor hon galet nära mig, det tar typ 3 min att cykla dit från mig. Underbart! Det kommer bi många fler galna dagar tillsammans , tummen upp på den :)

ja må han leva

Ett stort grattis till lilla anton som fyller femton idag! :)
(killen som ser lite lost ut i mitten, haha)

underbar kväll!

Kom hem från Adam för en stund sen. Det har varit så himla mysigt! Jag och Olivia kom dit vid nio tror jag. Då var bara Calle Adam och Jakob där. Men sen kom Julia, Sofia och Tobbe också. Vi satt och snackade och hade bara allmänt kul liksom. Underbart härligt människor hela bunten! Sånna kvällar borde man få mer av i livet.

moppe killen

Har haft en toppen dag idag! Började med matte på morgonen, det var ganska chill. Men sen så åkte vi åttor in till staden för att dra på bellman vandring. Vi tog båt från kajen där vid domkyrkan och gick runt på ett jätte mysigt ställe i skärgården. Fast vi gjorde knappt nått som hade med bellman att göra, eller vi var i nån park där han hade blivit full och somnat (?). Men sen gick vi till en 4h gård, fattade inte riktigt hur det passar in med bellman?
Efter vandringen blev det lite spontant, jag dog hem till Adam med Calle och Jakob också. Det var mycket trevligt. Jag visade dom hur gott det var med sirap och cocos på glass, vi satt och snackade, spelade ukelele, satt ute en stund i solen,  spelade twister (hahaha!) där vi kom fram till att Jakob var galet ovig.. sen fick jag skjuts av Adam till station på hans moppe och drog hem!

Over all, det har varit en bra dag!

shoppalicious

Hejhopp, jag har inte uppdaterat på lääänge! förlåt för det.. men har haft så mycket att göra och känner inte att jag tar bloggen som största prioritet. En stor del av tiden har gått åt i affärer bland annat, har shoppat detta;
2 par jeans leggings
En axelrems väska
En ljus blå bh
Armband i olika färger
Tan enhancer
Två par svarta tights
Ett svart linne med spets detaljer
Ett halsband med vita fjädrar
Ett par blommiga örhängen
En jeans väst med nitar och annat kul
En blå blommig tunika
En rosa t-shirt
Är mycket nöjd med allt. Det känns bra! :)

let the sun shine

Igår njöt jag och Linnéa av solen ett par timmar, sweat!

segt

Åh gud vilken sämst uppdatering, men jag har inte orkat. Verkligen inte. Är inte så passionerad just nu för bloggandet, jag har ju mina perioder. Idag ska jag vara med Linnéa,Ester och Johanna plus några killar som jag inte riktigt vet vilka det är, det är linnéa som håller koll på det! Men iallafall , tänkte bara visa att jag inte har gett upp än! Vad mer?...jag har fått tandställning. Coolt.
Okej jag är cp för tillfället, förlåt :)

idag blir det kalas!

Har en riktigt rolig dag att se fram emot alltså! Först nu på morgonen har matilda varit här, eller hon sov här rättare sagt. Vi har haft skit kul/mysigt och gottat oss hela kvällen. Sen nu på morgonen har vi gjort våfflor med sylt och glass, kan inte bli mycket lyxigare frukost. Sen om nån timme eller vad det är så drar jag inte till staden med ett par fina töser, vi ska shoppa lite. Sen på kvällen så är det dags att  fira Ollan och Linnéa! Åh längtar redan!

plugg

Sitter i köket, har nyss käkat upp en härlig sats med smet (hahah) Har pluggat lite SO, och håller just nu på med franskan. Måste säga att det går riktigt bra faktiskt. Ikväll är det så att jag inte ska dra till träningen för ovanlighetens skull. Ska plugga och sitta barnvakt till grannen. Kommer väll bli lite lagom tråkigt. Så, alla som känner för det får gärna sms;a!

tredje maj

Skulle egentligen ha "dagens outfit" på franska för martins skull. Men har redan glömt bort ordet för " har jag på mig".. lyckat. Men får se fall jag gör det någon annan dag :)
Jacka ; monki
Linne; Bikbok
Halsband; USA
Jeans; USA
(Ringar; H&M)
+ Converse.
Drar till min träning i helenelund, see yah!

nytt i garderoben

Nu har äntligen mitt shopping sug kommit tillbaka, blev lite orolig där ett tag! Men har shoppat både igår och i torsdags. Känns mycket bra! Allt från monki, förrutom bikinin. Älskar jackan, som man både kan ha i svart, eller vända den ut och in och ha den i popcorn- mönstret, hahah så cool ju!
Asså, gud det var meningen att det här inlägget skulle publicerats för flera timmar sen!

RSS 2.0