Gone to the beach

Ska till la playan snart, hihi. Det har varit lite.. aa dåligt väder för att vara Florida typ två dagar nu men nu ser det ut som att det ska bli bättre, soligt och skönt ute. Vad kan bli bättre då än att dra till stranden? I förrigår åkte vi till Tampa för att gå på Busch Gardens , typ världens bästa bergodal banor finns där! Så sjukt kul, och jaaa såklart blev det ett stop på köpcentrumet så shoppade lite på jul-rean. Sweeeet !

Dan före dan!

Det är väll idag? jag håller inte riktigt koll på doppare dan och dan före dan föredoppare dan och såvidare...
Men iallafall, det är jul imorn och hur kul är inte det liksom?!? Imorgon är också den dagen vi har varit här en vecka, vilket är mindre kul! Vill inte åka härifrån! Serriöst, alla är as trevliga,det är varmt hela året om i princip, här finns det inte massa fjortisar som lallar omkring, här finns det inte massa bitchiga européer (stavning?)... jag kommer vara såååå anti-sverige när jag kommer hem asså..fast i sverige finns såklart mina über underbara närmaste vänner! Det är ju ett stort plus. Men iallfall, här får ni lite bilder. Ska till stranden idag, finns bild på stranden längre ner i nått inlägg ;)
KYSS

Shopping igår, as snygga sandaler och snygga jeans.

Lite mer shopping från några dagar sen... panties, klänning och kofta

Wiiiiiii, hihihihii!


mer shopping!

Har handlat lite julklappar med mamma, mest till Ida dock, det är ju det som är lättast liksom? Så ska vi åka tillbaka till det underbara shopping-centrumet om ett tag och fixa mer julklappisar. Men det är så himla svårt att hitta saker till PAPPA ? Liksom.. vad vill han ha? Han har ju allt liksom.. Men till mig blev det iallafall lite grejs från Guess, me like like like!  

Skit fin "ballong" blus med nitar, halsbandet från forever 21, och volang kjol

hm..börjar kanske bli liite brunare? Man kan se lite utav en bikini linje... :)
 vad tycks om klänningen från wet seal då, älskar bara-axlar!


Lägenheten!

varsågoda! Här kommer bilder från våran underbara lägenhet, haha.
Ska snart dra och bada, när madre och padre kommer hem från sin promenix. Ska bara snacka klart med ett par fina flickor från Suede, PUSS !




1. Mitt&Ida´s rum !
2. Vardagsrummet
3. Matrummet typ
4. Köket & lite av uteplatsen


FRAMME !!!

Kom hit för typ 2/3 timmar sien och fyfan va det är nice alltså! JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR USA! Det finns inget bättre, det är så härligt att vara här så det nästan är overkligt asså. Men saknar alla redan, men en månad och tyvärr snabbt så.. Mirre skrev idag, det blev man glad över! Hoppas den lilla ungen skriver mera. Men nu ska jag lägga mig, har försökt att hålla mig uppe så att jag kommer in i tiden här lite snabbare. Tiden här = sveriges tid minus sex timmar. Så nu är klockan här halv två typ, tror att det blir bra om jag sussar nu, puss!
(kommer lägga ut bilder imorn på lägenheten, hörde att många ville se den? )

en utav många tusen underbara kvällar på stranden.


Imorn bär det av..

..till amerikaaa ! Jag är sjukt taggad på att åka, har bara liiite pytte ytte lite kvar till att packa. Plus att komma på nått smart att ha på imorn till arlanda. Har blivit en rolig men samtidigt sorglig dag för mig. Skolan va som vanligt, och har vart glad hela dagen eftersom det var min sista skoldag. Men så va det de dära med att säga hejdå, som jag har väldigt svårt för att göra.. så det blev lite tårar och så. Men somsagt, ALLA SOM SER DETTA LÄGGER TILL LINA.MOLIN PÅ SKYPE, ELLER SKAFFAR SKYPE OM DOM INTE HAR DET !!!!!!! Så att man kan prata gratis, hur smart somhelst ju!
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, eftersom jag har tillgång till internet 24/7. Men ja.. det här blir väll det sista. Så hejdå, antar jag?

ASSÅ JAG ÄLSKAR USA !


Present #3, solglajjor + BK

Har precis fixat i ordning mig och gosat ner i min varma mjuka säng, som jag kommer sakna extremt! Julkonserten är klar, det blev faktist väldigt bra om jag får säga det själv, vi är ganska duktiga i våran skola asså.. Ska se sen om det kommer ut nån film från den på hemsidan, isåfall länkar jag såklart den eller lägger ut den på bloggen såklart. Idag fick jag min present av mirre, som var ett linne från Monki (looove) och ett asballt halsband, så det va presenten jag fick av henne. Sen fixade jag och pappa ett par riktigt balla glajjjor tills solen! Det slutade med en crispy chicken på BK, vad har ni gjort ikväll?

stranden, asså upp till höger.. fan va jag saknar allt!
Florida in my heart, bara en dag kvar.


Lajna pysslar!

Dags att fixa lite saker inför imorn, har redan kommit igång lite! Har pimpat ett tröja som jag bara ska ha i skolan dock, kommit halvvägs med att slå in mirres present och använder Linnéas present just nu (ansiktsmask, det va en av dom grejerna jag fick.) Men nu ska jag fixa kläder till konserten imorn, och se till att lära mig lite texter! Måste även komma på en bra film jag, Linnéa och LuddePudde kan se på onsdag. Ska spendera min sista dag med dom två ungarna, hoppas det blir bra.. fan va jag kommer sakna dom och tuusen andra, det är det ända jobbiga med att åka bort.

min pimpade tröja(satte på kedjor på ena axeln) och tråd-saken som ska på mirres paket .

hahah jag ser ut som en alien, bjuder på den vaa? ;)


min första julklapp i år!

Min nya mobil, w995! Är supernöjd, verkligen! Den är bättre än vad jag trodde, as skönt med vanliga tangenter igen. Dags för att packa klart snart också, så att jag får det gjort. Genrep i fillan imorn, ska bli skönt eftersom man får sovmorgon.


sexy bild... ignorera mig..


lucia tåg på IcaMaxi, be there!

Jag haaaaaatar dock att gå runt i lucia nattlinne.. det är så jävla obekvämt man vill ju bara riva sönder det, eller nått ? Men jag får väll stå ut idag, haha det kommer nog bli ganska kul ändå säkert! Anledningen till att vi har lucia tåg just på ett sånt udda ställe som Ica Maxi är för att dom säljer våran skiva och vi vill göra lite "reklam" åt den så att säga. Så det hänger på luciatågen (vi tjejer i 8/9;an) att se till att få den sålt med hjälp av ljuva toner.. låter väll inte så illa? :)

FÖRRESTEN, MIN BÄSTA SNÄLLASTE UNDERBARASTE BRODER I USA SOM JAG SAKNAR SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET HAR SKAFFAT SIG EN FLICKVÄN ! I´M SO HAPPY FOR HIM!! vem kan motstå molinare alltså? ;)


HAHA !


förresten vem vinner?

Jag hoppas självklart på Erik, jag har alltid haft nått emot Calle på nått sätt. Han utstrålar inte stjärnstatus precis? Men det är såklart bara vad jag tycker, menmen.. det är typ bara mammor som gillar calle iallafall ;) Dags för träning  i Satelliten, längtar!  jag skulle inte funka utan volleybollen asså, det är så jävla kul! Sen blir det Widlundan och idol, ska bli så mysigt så!


ny mobil?

Har ni några tips ? Jag står verkligen inte ut med min Iphone längre, den kan ju bara flyga in i en vägg eller nått.. ! ;) Måste nog skynda mig att hitta någon bra, eftersom pappa vill att jag ska ha en innan USA! Hur många dagar är det kvar..?  Bara sex dagar! Dags för packning i helgen.


Den här kanske passar mig? :)


kör på la lockarna

Japp, fick väldigt bra feedback från i fredags när jag vandrade runt med samma fluff så det får nog bli lockar hela veckan ut! ( iallfall skoldagarna.. ) Men dt är så jäkla skönt att slippa ta tid till att platta, plus att det alltid är bra för håret att slippa en veckas plattning?
Imorn har vi copertest (stavning?) i skolan, man ska springa 19 varv runt hallen ( som e stoor!) på 21 minuter. Men det ska nog bli bra, plus att jag nyss hittade min Ipod som jag trodde hade blivit snodd så tar med den imorn till idrotten. Det är alltid så mycket skönare med musik i öronen, förr förra sommarn sprang jag flera km streck bara för att jag hade musik, gaanska bra? ;)


Nope, inga serriösa bilder här inte ..!


Vad önskar jag mig? ..


Önskelistan so far, så svårt att komma på bra saker.. jag menar, kläder osv shoppar vi ju i Usa. Det börjar närma sig, snart bara en vecka kvar!


skin details!

Har shoppat lite nu till helgen, julklappar men också lite smått och gött till moi! Hittat en riktigt fin kjol med skindetaljer både fram och bak + dragkedja, och en tröja på favorit affären som jag har kollat på innan och nu är den min!

Var på satelliten idag, någon annan som var det? ska inte på festen såklart, eller såklart o såklart.. 1, jag är inte femton 2, jag ska upp halv sju imorn 3, ingen jag känner kommer liksom heller gå så whats the point?

Imorn blir det tidig volleyboll, därför ska jag upp halv sju! Spelar Fu17, ska bli skiiit kul och om vi har tur så får vi reda på vilka som kommer med i distriks lager imorn efter matcherna.. (jag sökte inte, för jag är borta sen i USA )





allt var så mycket lättare då


När man va liten, då va man inte tvugen att ha jävla mycket bekymmer.


RSS 2.0