är så sjukt trött..

.. på pantade kissie läsare. Sånna som fortfarande, efter alla intervjuer och förklaringar på hennes blogg , inte fattar att hon visar upp sig som en helt annan person på bloggen. Hon är ju "kissie" där, den blonda, provocerande, bitchiga tjejen för att hon tjänar på det. För inse, det har ju fungerat perfekt! Hon får bara mer och mer läsare för att det är underghållade att höra hennes provovera osv osv.. Men vissa fattar inte hela grejen, så ni kanske ska börja inse att hon "leker" en annan på sin blogg, det är kul, jag gillar att läsa om det för det underghåller mig. Men snälla, folk börjar bli trötta på folk som går runt och snackar så mycket skit om henne. Kom bara och tänkta på det när jag gick in på hennes blogg. Puss !

Kisse. ? Nope dont think so..?
Håller dock 100% med om att hon inte ser bra ut ! :P


idol !

Stil-ikon, känd bloggare, ser bra ut, har en "to die for" garderob, jobb inom kläder på Idol.. sounds good!













sånt här gör vi på våra lektioner..


hahahahahahahhaahhaahhahahah,  !


fucking urtrött

Mini helgen är nu över,  skolan hade ledigt idag så passade på att ta det lungt . Vaknade hos matilda, en av mina allra bästa vän fyi. Hon är bara för bäst, världens bästa mys buddie är hon ju också. Igårkväll satt vi och kollade på twilight (eftersom en viss nysbliven fjortis bara sett den nedladdad med kvalitet zero) men fruktfat, ramlösa och cookies! Så ligger man där och gosar ner sig bland kuddarna. Så snackade vi en hel del, ofc. Skola tomorrow, vilket inebär no prov ! sadface


INTE GLÖMMA ATT DEN ANDRA PERSONEN PÅ BILDEN FYLLER ÅR IMORN
jupp, det är födelsedagar i september som gäller !


GRATTIS ..

Nicole Richie, Bill Murray och..................... JAKOB KARLSSON !
NU ÄR DU EN I "GÄNGET " !!


underbar helg

Lördag kväll- Tjejerna kom vid sex ( Linnea, Mirre och Matilda) och vi bara var med varandra och det är ju verkligen så att man bara njuter av att vara med sina närmaste vänner ! Vi åt en underbar middag vid sju, sen blev det bordssnack i över två timmar ! Sen gick vi ut, skrattade, snackade och hade det bra. Kvällen slutade med mys och snacks i soffan

Söndag- Väcktes såklart av familjen, frukost på sängen, sång och paket. Fick en hel del grejer, och är tacksam för allt ! Hade det skönt och slöade på morgonen, duschade sen köpte vi fika. Så fikade vi ett tag, sen blev det film ! Men efter ett tag blev jag rastlös, hade inte mycket för mig. Sen när jag minst anade det knackar det på dörren, springer ner.. ingen där? Så ligger det en kaka med texten " Lina 14" på. Jag börjar skratta sen hör jag röster som börjar sjunga. Så är det Linnea Ester Anna och Ollie som kom för att fira ! Så har spenderat kvällen med dom.

Sen har jag fått tusentals gratulationer, har fått så många på facebook så att det inte ens får plats på en sida i loggen ! Och massa samtal från släkten, sms m.m! TAAAAAAAAAAAAAAACK !


Glad fjortis och en riiktigt god kaka ! Kommer flera bilder sen, i promise ! :)


celebrate good times, cmon !

SÅ ÖVERLCYKLIG ! HAFT EN AS MYSIG DAG IDAG OCH EN AS BRA DAG IDAG MED !
Fast nu håller Linnea på som fan, hon säger att jag inte får träffa nån annan och att jag inte får gå och blablabla, anar att nått skumt är på g..

happy birthday to me !

NU ÄR DET OFFICIELLT MIN FÖRDELSEDAG !!!!!!!!!!

Får se va förnått fint som händer imorn, och vad för fint man får! Fick jätte fina saker från tjejerna idag, vi hade det super mysigt.. Jag , Linnéa, Matilda och Mirre Pirre plutt. Åt gott, snackade till tusen, åt mer gott, gick på promenad, skrattde en hel del och hade det bara sjukt bra ! Så en riktigt bra start på dagen iallafall, ska snart sova. Vill få lite skönhetssömn tills imorgon bitti! :)


13 va sååå 53 minuter sen !

såg snyggaste grejen idag på stan..



.. va tycker ni ? Jag känner att det här är verkligen något jag skulle ha på mig..(?) Och det va alltså en tjej som hade det här, till ett par mjukisar och en addidas, sexie !


rasmus bajsar 65 grader snett

.. preeecis !

yummie


Glitter


gårdagens outfit

Nu gäller det bara att komma på nått snabbt att ha på sig idag, yaiks! Måste öka, ska ju möta upp mirre närsomhelst också. Stresstresstress!






























lovely





Helt underbara, ska införskaffas ! :)


movie-time

JAG SÅG VÄRLDENS BÄSTA FILM IDAG !!!

The ugly truth va namnet


Gerard Butler är bara för underbar


the exotic kind


Mumms, sitter här och myser med en påse naturgodis. Just gotta love it! Nu blir det film-mys. Kisses














hissing and dissing




Lyckade skolfoton- Speciellt nu när man går i högstadiet då skolkatalogen visas i hela sollentuna. Jag själv kanske har haft 3/4 lyckade skolfoton. Inte så bra, men hoppas verkligen på att det här blir bättre

Program där andra gör bort sig - Typ ramlar eller sånt. Det är nått att det roligaste jag vet, bara se hur folk total skämmer ut sig. Fast är inte alls lika kul när det händer en själv.. oftast! ;)




Sony Ericsson mobiler- Fast jag älskar dom egentligen. Men att dom hela tiden går sönder. Lagning = pengar. Pengar= sånt man inte vill spendera på tekniska saker!

Killar som spelar WOW/CS - Jag kan gå med på att det är okej att spela nån gång i veckan, eller kanske lana på nån helg kanske en gång i månaden. Men när det verkligen har tagit över ens vardag, och man verkligen är besatt är det bara för mycket !



nej tack..!


for all the sick people


Klar med designen, tycks? Vet inte om jag orkar fixa mer just nu. Men hoppas på att jag ska få en liten kick nu så att jag siktar lite mera på bloggen iallfall. Uppdaterar oftade och inte bara skriver tråkigt shit. Puss

vi e fett grymma

Ligger här med mirre i min gosiga säng, och nu ska vi gosa ner oss extra mycket och kolla klart på Pirates of the Carrabien (stavning?). Vi är fett balla, grymma, coola, söta , snygga , älskade av alla, beundrade, idoler, okrossbara, otöntiga, och framförallt.... ONYTTIGA ! Har keeekat en hel del godis och annat.. hehe! Men fr.o.m måndag blir der två nyttiga veckor för mig och mirre, inget godis osv. Fast det blir undantag på söndag, alla vet ju vad som händer då liksom ? PARTAAJ !


HERREJÄVLAR HAR INTE NÅGON VETTIGBILD!


-under renovering-

Tjeenare, vill bara först säga att jag inte har så mycket för mig just nu ska ska börja fixa med designen, liksom hur länge har inte jag haft den här nu? It's time foore a change, helt enkelt. Så för er som besöker kommer det se ut som ett helvete nu ett tag, men ni får stå ut. Förresten, jag har fått jättemycket kommentarer av folk i skolan osv om hur långt hår jag har. Har nog ganska långt hår iallafall, skönt iof. Slipper jag ha fake-at löshår!

för 8 år sen va det katastrof i NY.. !


Tjabba bloggen, dags för uppdatering ! Slutade extra tidigt idag, så istället för att komma hem typ tre nånting så var jag hemma redan halv tre. Bara för att min idrottslärare är så bäst, skulle inte vara med idag så hade med intyg från pappa, och eftersom det var sista lektionen så fick vi bara dra helt enkelt ! :)
Allt är hyffsat med mig, sjuk somsagt.. Sen är det en annan grej som är lite för privat för att skriva här som håller på att tynger ner mig, lagom kul det asså. Idag blir det att jag tittar på volley träningen, sen ska jag träffa mirrs (eventuellt lukas&erik / bellman, who knows? ). Förresten, är det nån som hört talas om grillfesten imorn nånstans i edsberg? Isåfall, vilka ska dit? kissy.

min ultramegasuperduperotroligamysiga halsduk från ginapina :)

Önskelistan, so far

Ja kommer ju troligen fylla på den här med tiden men sålänge så är det här så långt som jag har kommit, vad tror ni ? Låter det bra?

¤ Plattång
¤ Göra om mitt rum som jag tänkt mig
¤ Accesoarer (väskor, skor, smycken osv)
¤ Present kort på massa olika affärer
¤ en capodaster

Sen dog fantasin, va mer tycker ni att jag behöver? Några bra förslag?

Från Linneas birthday, läängtar tills min egen (A)


Green Days ända bra låt..

..förrutom kanske nån till. Och den här låten ska vi troligen spela i skolan med bandet, ska bli jättekul ! :)
Vi fixade till den så att det skulle bli lättare att spela och såntdär så nu ska det nog gå as bra i "six chicks", fint band namn va? Nej men, vi får nog försöka komma på ett bättre namn innan konserten. 11 dagar kvar tills jag blir fjortis,caaant wait!


mirre är pervers

Mirre; Nu sitter jag naaaaken
Lina; Men sitter du naken i ditt rum?
Mirre; jaaaaaaaaaaa !
(en stund senare)
Mirre; Mhhhhhm ligger och gosar i min mysiga sääng !
Lina; Så du ligger naken i din säng och " gosar "?
Båda; HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH !


muzik




COLPLAY FFS ! LOVE YAH !


14 om 14

Yes it is true, bara 14 dagar kvar! Spänningen stiger, och tillskillnad från dom förra åren har jag inte ens skrivit önskelista än, sick! Brukar vara mer än en månad tidigt med sånt, jag vet inte ens vad jag vill ha :S Men whatever, har inget att göra.. Mirre kommer snart, så tar den här "quizen" eller vad man ska kalla det, snodd från http://keepitfresh.blogg.se (ester)

TA FRAM MOBILEN OCH BLÄDDRA BLAND DINA KONTAKTER I KONTAKTLISTAN:

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

Alexander Kindblom, haha nej känner knappt grabben längre !

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
Anna Reje, bra.. bra kompisar sen 4:an :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Erika Palm, vet inte vi brukar bara stöta på varandra då&då

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Camilla Widlund, haha jättegullig ;)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NR 33?
Felicia Ohlin, trevlig och snäll typ :P

HUR/VAR TRÄFFADE DU NUMMER 20?
Cykel killen, i falkenberg.. hahahha !

GILLAR DU NUMMER 109?
Linnea Edseliue, ääääälskar ! :)

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 40 DEN SENASTE MÅNADEN?
Hedvig Lannerstein, ja i fredags på träningen

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 45 NÄSTA GÅNG?
Isak, har absolut ingen aning..skolan?

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 55?
Kristoffer Lindgren, hahah nej inte alls x)

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 23?
Dissade Linjen, inte precis

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 77?
Påladdning, bra fråga?

VAD PRATAR DU & NUMMER 56 OFTAST OM?
Kruse, typ snackar inte men om vi skulle skulle det vara om typ.. skolan?haha

KÄNNER DU NUMMER 41?
Hem, i guess ? 

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 38 EN KRAM?
Greta Dillen, absolutley!

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Anna Andersson, kompisar inte så mycket mer typ :P

sweet sugar!

Sitter här med  huvet inlindat i handuken med kvällsfikat också, glass såklart ! :)
Dagen har vart lite mixat mellan bra och dålig, det gick bra i skolan med lektioner och så.. allt flöt på bra och provet gick bra, sen har mirre och jag flumamt runt och massa.  Men är sur på en speciell person, som nog vet vem det är ! Mer behöver jag nog inte förklara, personen vet va den har gjort. Annars är allt prima prima, måste få tag på en killa som ska skjutsa mig på moppe till skolan imorn men går inte så bra, finns ingen i världens som har hans nummer .. PUSS !

1. mhhm, eriks mage :) (fast där ser man inte hans biff-ighet)
2. Två sötnosar i en smäll
3. Live wresling ! Otto vs. Jarmo , hahah !

för att vi älskar bilder

Vet att det va länge sen jag skrev, men med skolan läxor vänner och volley plus mycket mer så blir allt så tight om tid. Så det får helt enkelt bli så att när jag känner för att skriva av mig, eller lägga in massa bilder får det bli att jag tar tag i bloggen så.. just nu har jag blogg-tork period! Så antagligen så slutar den perioden snart eller så läggs bloggen ner, allt beror på hur jag känner mig. Men men.. let there be pictures !


1. dingdingdingdingdingdigndign, banana boat ! :)
2. matplatsen på campingen
3. antonia
4. skolfotot idag ! :O
5. en bild på mig och älsklingen igen, bara för att du är så underbar !

RSS 2.0