K A O S


höll på att lösa ett pussel på 1500 bitar för att få pengar från mamma. Kämpa med det där jävla pusslet flera timmar kändes det som, men nu gav jag upp... uuuää


klart man hänger med i snacket..

.. om Jimmy Choo för H&M. Så jävla snygga kläder, mhm kläd orgasm.. !


14:E NOVEMBER SMÄLLER DET ! :D


koala slem

Usch, ligger vaken här med skogsmöss i sängen..okej nej, men eftersom det finns ett stort antal skogmöss och det har funnits i detta hus så börjar man ju undra när dom ska försöka ta sig till ens säng. Jag vill hem, nu ! Visst, det är mysigt. Men när man inte vet vad man ska göra e det bara tråkigt, och jag längtar så otroligt till civilisation. Men det är ju posetivt, för om jag inte har kul här så kommer allt där hemma vara as kul. Nu kom jag och tänka på en sång jag kan avsluta med.

"Där är där man inte är, här är där man är"
Nån mer som får flashback? :)


Hittade inte den jag menade, men den här är lika bra den med ;)


älskade konversationer...


hahahhahaha  blev lite stort men aja :P


fina hela rena skärgårds bilder

Det gäller att vara kreativ ute i skärgårn, haha. Det fick bli dags att fota lite ego pics dåra ! :D


diggar att jag fick med svanen i bakgrunden !sen såklart en natur bild , så att det inte blir sååå mycket ego ;)


mini marshmellow

Tjjjeeeenaaaaaaaaaaaaaaaare !
Idag har jag vart flummig i princip hela dagen, det är bara att fråga Jakob, Ebba eller Jenny så får man ju säkert höra en hel del.. hehe. Fick för mig att skämma ut mig för massa fjoritisat, sjöng till nuss chauffören när vi skulle på bussen och flera saker i den stilen! Fixade ny mobil idag, fick bli pappas gamla iphone som suger hästballe, helt serriöst jag och iphone är ingen bra combo. Iallafall inte den gamla modellen jag har nu. Iallafall, åker till skärgårn imorn kommer hem på söndag, det kommer bli as tråkigt.. precis när det skulle hända så himla mycket i veckan. Såklart att jag inte kan va med på nått då -.- .

JAG NÅS PÅ 0766525995, det är bara att ringa på ! :)


vi är bästbästbäst ! :D


von sydow

Ett år och två dagar har gått sen vi snackade för första gången, någonsin! Eftersom vi glömde fira i lördags vill jag bara säga tack för att du finns, för att du bryr dig, och för att du har varit och är en sån underbar vän.

Ludvig von Sydow, s.k plutten :)


kungälv

tillbaks dåra, har haft skit kul och är piss trött men som alltid fastnade jag vid datorn.. hehe! Spelat volleyboll hela helgen i Kungälv med mina älsklis. Gick ganska bra, förlorade bara tre set av 7 matcher eller va det va? Aja, det gjorde iallafall så att vi kom femma, vilket va helt okeej :)

AAAAAAAAAAAAAAAH JAG TAPPADE MIN MOBIL  I TOALETTEN I KUNGÄLV ! HERRE MIN JESUS, VARFÖR SKA JAG VARA SÅ KLUMPIG ?

rest in peace, k770. i miss u.


shopping+


:D

som ni märker har jag hittat min kamera, bra va?

Blir shopping imorn med, kuuuuuuuuuuuuuul!


lyckad kväll

igår hade vi det så satans perkulä voilvitu (stavning) mysigt ! Jag och Anna hade anordnat en liten tjejmiddag dåra, så det va lite folk över så bjussa vi på chips mat och ja sånt ;)
Sen kollade vi på skräck film, eftersom temat va just skräckkväll ! Och chickens som vi va såg vi bara en film isället för två , men vad gör det när man kan sitta och mys prata med varandra bara?
äälskar er tjejer, ni gör min dag. utan er fungerar ingenting. ni betyder verkligen så mycket. puss

jag har snart inga bilder länge.. :( måste börja ta fram min cutie rosa kamera !


Helgen!

Fredag: Träning halv fem, efter det blir det en dusch och sen ska jag fixa en massa här hemma. På kvällen blir det antagligen så att jag drar till Linnea, tror jag. Så kommer jag som alltid ha kul där!

Lördag: Vi har öpper hus i skolan (-.-) som är från nio till tolv, sen drar jag och Anna till stinsen och shoppar. Sen kommer det komma över folk och vi ska göra en grej.. ni får veta imorn ! :D

Söndag: Blir så att jag träffar Hanna vilket va en evighet sen! Vet inte riktigt va vi ska göra, men ska iallfall kolla på dam matchen i hallen :)


WIIHOOO DET HÄR KOMMA BLI SKÖÖÖJ !

jag och gölliga jullie :)


i miss you


börjar bli jobbigt nu efter första månaderna när man tänker på dig, saknar dig.


?

Vad har du fått allt det här ifrån? Vart har du fått tanken av att du bara kan komma och börja trampa ner på mig? Jag trodde att vi va bra vänner, och du är en jätte gullig person men om det ska fortsätta så här kommer vi vara helt borta. Fattaru inte att även du kan såra ? Vakna upp..!


japp, i vår klass är vi normala.. ;)

ni  är så bäst tjejer, älskar er ! (kanske inte gäller läraren till vänster.. HAHA! )


why girls love shoes?

MUUUUUUUUUUUUUUUUMMSS !


livet leker.

Ibland har man bara dagar, då allt bara är lätt. Allt är enkelt och det känns som om inget ont kan hända. Inga dåliga vibbar kan röra vid en, för allt bara flyter på. En sån dag hade jag idag, allt har bara vart bra. Skolan va bra, jag har haft jätte kul efter skolan och firat anna med ett par riktigt härliga tjejer, sen har en annan grej hänt som jag inte kan skriva här för privat, men nånting som bara får mig att glömma allt och bara smälta inombords.. och jag bara njuter av livet. Plus att jag och anna har fixat med en grej, och sen är det snart helg och då ska det hända en massa.
Mitt liv är i en glad cirkel, tack för det.

får bli en happyface bild då såklart.


så braaaa !

skulle vi kunna klara oss utan er? nejBara jag som börjat fundera.. ?

Om inte amanda var det också kör lite kissie style, får till sig läsare genom att leka bimbo blablaba.. Lyssna på skillnaden liksom.


 


telephone

snackar i telefåån med martin hihi trevligt så snackade jag med ludde förrut men så fick han gäster .. diss. Japp telefonsnack e riktigt bra när man inte har mycket för sig, spec när det finns så trevliga pöjkar ute i världen. puss på  er !


lugg ?

..skulle dock bli as trött på det efter ett tag som alla andra jag känner har blivit. Men jag vet inte.. snyggt är det iallafall.. ja tycker iallfall att det passar! Vad tycker ni? 
YES!.. eller big no no? "all i wanna do is *pangpangpang, krschh, kling* - and take your money"
hahahahahah

ben&jerrys love

Halfted baked- finns inte mycket bättre när man inte orkar gå utanför dörren.

RSS 2.0