valborg!

Ja hittils har ju dagen inte varit så pjåkig alls! Kom hem typ tjugo i ett (slutade 12.20, wiho!) Hade hemkunskap sista lektionen, vi gjorde pizza! Men jag va tvungen att dra precis när degen var klar eftersom att jag skulle ha utvecklings samtal. Som gick as bra! Inga problem alls ju, det flyter på. Så har varit hemma ett tag, ska kolla runt i garderoben och hitta nånting snöggt att ha på mig ikväll. Ska till Edsviken med massa folk, ska bli härligt. Ha en as bra valborg everybody !



nytt lack

Köpte detta fina och väldigt populära nagellack i torsdags, från H&M och kostade bara ynka 39,50 + 10% medlemms rabatt! Älskar färger, matchar jeans jackan ! :)

vad har hänt?

Det är helt galet, jag har inte haft nått shopping sug på flera dagar! Inte bra, liksom.. va i stinsen för några dagar sen. Då köpte jag bara ett nagellack. Och idag har jag inte köpt nånting alls, eller bara en glass. Vet inte riktigt, det känns helt annourlunda från vad jag brukar vara. Men jaja, har varit i staden med Ollie, Ester och Linnéa idag. Har haft det toppeen! thanks girls, pussar.

drar och spelar

Har träning nuuuu, ska bli skit kul och jag ska vara bäst!

sleep tight

Nu ska jag pömsa, satsar på att sova länge inatt alltså! Har sovmorgon imorn eftersom alla nior ska ha nationella prov, och tar våran lärare ifrån oss. Vilket jag inte alls har problem med! Så börjar 9:40. Plus att jag slutar lite tidigare också, chill chill chill.

make-up store

Förrutom att make up store har ett stort och extremt bra utbud av smink, så har dom flera hundra snygga nagellack. Det bästa nagellacken jag har är från Make Up store och doftar. Men så finns det såklart bara "vanliga" naglack, alltså utan doft. Jag vet att jag har tipsat om de nagellacken förrut. Idag har jag på mig mitt fina guld/persikofäragade nagellack med persikodoft, mumms! Men det är star - quality nagelack!

gatu sångare

Jag, Linnéa, Hanna, Johanna, Anna, Matilda och Olivia var duktiga och tjänade ihop pengar till volleyboll laget idag. Vi samlades vid plattan klockan ett, gick till drottning gatan , satte oss ner vid Zara och spelade gitarr och sjöng! Det va helt galet kul, vilken inte va så förväntat. I början var det ganska pinsamt, men sen så var det helt okej.. haha! Men för att vara "nybörjade" va vi jävligt bra, och samlade in 462.50!? Asså ja, vad ska man säga. Vi är grymma! Men det va verkligen en upplevelse, nånting man måste pröva i livet. Det sjuka var också att massa turister kom fram och ville filma/ fota oss.. hahah!

gla-gla glassigt!


höjd punkter

Har haft en skit härlig dag idag, så har bara varit lycklig lycklig lycklig.
Idag har jag..
.. solat ute vid fotbollsplan på min fina filt m. massa folk
.. dansat och allt sitter typ nu !
.. fått en massa fika av söta anna och ester
.. haft no prov, och det gick bra tror jag !
.. shoppat med ollan och anna
.. haft allmänt kul med flickorna i klassen
.. kommit på att det är fredag imorn, wiho!
IDAG ÄR JAG EXTRA LYCKLIG !

tränings programmet

15 situps
15 armhävningar
15 tåhävningar
15 knäböj
Allt ovan gånger tre en gång per dag + att springa en gång i veckan. Hur låter det ? :)

plugg&plugg

Dags för en riktigt plugg dag, känns bra ! Sen har jag en hel del mer att fixa.. Men jag gillar på ett sätt att ha mycket att göra, och på ett sätt inte. Det bra är efteråt, när man är hur nöjd med sig själv att man han gjort en massa nödvändiga saker. Sen så är man ju alltid sysselsatt. Det dåliga är att om man är lat som jag vill man hellre göra annat..  Men sen ska jag iallafall fixa fram lite kläder tills konserten, och fixa ett tränings schema för våren. Bra va? Hinner jag ska jag springa ikväll.

bounty hunter

'
Drar på bio med Linnéa och Kalle, gissa vad vi ska se? puss!

spring picture

I tisdags var jag ute med Lina och tog super fina bilder i vår vädret. Vi hade det super mysigt, var ute och promenerade och bussluffade bland annat. Hoppas att det blir fler sånna mysiga dagar i vår, det blir det nog. Snart vill jag ut och grilla med massa folk också, det är ju på tiden att man gör det!

götet

TAGGAD TAGGAD TAGGAD TAGGAD

På fredag drar vi till götebörg och spelar SM, som många andra är jag super taggad. Men det är sånahär resor man längtar efter inom volleyn. Är borta hela helgen , kommer hem typ söndag kväll. WOHO!
hahah happytimes...!

honey I'm home

Blev tidigare hemresa, åkte idag vid sex tror jag. Annars skulle vi vart tvugna att ta båten som gick åtta, vilket skulle innebära att vi också skulle behöva gå upp mycket tidigt. Men jag har haft det super mysigt iallafall, tänkte egentligen gå ut och fota tidigare i skärgårn idag. Men på grund av snön så blev det inte av, så synd. Ångrar lite att jag inte gick ut dagen innan.. menmen, det blir andra gånger. Fast lite bilder fick jag med mig hem!

vad är detta?

Från det här till...
...det här
Blir så besviken på vädret , vad är detta för stil va? Först ska det vara varmt och soligt och fåglar kvittrar, sen när det hållt på i tre dagar.. så kommer värsta snö attacken! Sånt gör mig ledsen, hmf...


funderar..

- på att lägga ner bloggen
- på att börja ta upp kontakten med flera "tappade" vänner
- varför jag släpper in folk i mitt liv som får mitt att må dåligt
- på sommarn, längtar
- på varför visa alltid måste bevisa något
- på mina underbara vänner, som alltid får mig på bra humör<3..
- .. och på sånna som får mig på dåligt humör.
- på att gå och lägga mig.

skärgårn

Nu sitter jag här igen och ser ut över det stockholms underbara skärgård! Det var ett bra tag sen, mycket mycket mysigt att vara här. Ja, vi kom hit vid halv tolv i eftermiddags och fixade iordning el och vatten. Fast vattnet ville inte fungera så det kommer hit rörmokare imorgon. Men jag ska se till att ta jätte många fina bilder, har med pappas kamera. Men ni får ha det så underbart bra! Kommer hem igen på tisdag! pussar från en glad lina!
Glöm inte att det är talang 2010 ikväll, börjar klockan åtta dvs om tio minuter!Eller okej, dom flesta har säkert bättre för sig men, är man ute i skärgårn är det mysiga TV kvällar med onyttigheter som gäller. Me like!

shopping

Mycket vårigt blev det idag, älskar shortsen!

bella&tyra

Nu börjar programet om 5 sek, hihihihihih !

RSS 2.0