Packningen&jag är klar..

.. för att vara borta en vecka nu. Har letat fram något fint som jag kan ha hos farmor som vi åker till imorn innan vi far iväg till landstället, är riktigt sugen nu ! Sms;ar med Bellman som är på sitt landställe som verkar vara ganska likt mitt, och jag börjar liksom drömma tillbaka till vårat ställe. Det är faktist helt underbart ! Can't wait ! Här kommer iallafall outfiten för imorn kväll, gulligt va? Precis så ska det se ut hos farmor. Blommig gullig liten flicka i kjol, hahaha...


bilder från dalarö !

Det va så mysigt, vi ska åka dit flera gånger i sommar för sol och bad ! Och god mat också. Vattnet där var också jätteskönt ! Jättebra tips för dom som har båt och inte riktigt vet vart man ska ta vägen i stora skärgårn. Finns många bra gästhamnar. =)



roligt värre

Jag hatar och packa, kan man inte bara krympa hela garderoben och stoppa ner den i fickan ?



Darin- Runaway


bilder från igår

Okej gårdagen blev på ett mycket bra sätt lyckad men också ganska misslyckad kan man väll säga. Jag och Linnea drog till IP och satt där en stund, skönt ! Sen så sa vi att vi skulle samla ihop lite folk men tänkte inte på att klockan va typ nio och vissa kanske inte pallar / får då . Men vi fick iallafall med oss anna och en stor marabou jordgubb choklad ! Sen var det några som skulle komma men inte kom och blablabla. Så det va ju lite misslyckat att inte dom kom, menmen.. kul vare ju iallfall såklart ! Dags och packa för nästa resa nu, drar till farmor sen landet imorgon. Är borta lite mer än en vekca tror jag att det blir. Ska bli riktigt skönt med tanke på att jag inte har varit där på typ , 5 år .. ?
 kramar
 

Kort

Linnea kommer snart så vi ska typ gå ut en stund, måste fixa till mig ser riktigt ofräsh ut för tillfället. Ska nog byta om och sätta på nått lager smink. Med det här inlägget får ni också dagens låt med er, hare gött !
kramar



Milow - Ayo Technology


sjuk sjukare sjukast?

Ser så grymt kul ut, den mest helt onödiga prylen jag har sett men  funkar väll perfekt för dom som känner för att ha en extra stor lur istället för sin mini mobil telefon. Finns och köpa på lagerhaus!


dagens

Såhär ska jag alltså se ut när jag åker till Dalrö, ska tydligen bara vara där en natt men är ganska säker på att mamma sa innan att vi skulle vara där länge, men men en natt blir det! Så kommer inte vara borta länge alls, som ni kanske fattar. Ska försöka fota så mycket jag kan för eran skull, puss och kramar.



men vaf*n

Asså jag blir så jävla störd, sitter och kollar på saturday night live och gissa vad dom skojar om ? Michael Jackson, vafan tänker dom med, dumhuven ! Det är väll jävligt självklart att man inte håller på och skojar om en person som dog för typ två dagar sen ?! Som också va en av världens mest kändaste personer i världen ! Dom sa att hans glittriga handske skulle aukioneras ut, och att om handsken skulle kunna prata skulle den nog säga förlåt till många barn. Det är inte ens säkert att han har gjort nått av det, det väll ändå slut skojjat om det ?  Folk har fan hållt på med det i evigheter snart, inte ens när han dör så kan man inte visa en gnutta respekt. Idioter är dom iallafall vill jag få sagt.  Rest in peace.

28 juni

Snarkar snart ihjäl mig men kom på att jag kanske skulle uppdatera lite grann iallfall. Var hos Hannah idag igen , med victor också. Hade riktigt kul , många skratt med två sjuka pers! badade, solade, käkade en massa gott, snackade och var ute på nya äventyr. Har precis följt upp mitt nya tränings schema också om man ska kalla det så, ska bli min nya kvälls vana under sommarn. Nej, det är inte så att jag är "olycklig" med min kropp, men det är faktist så att jag gillar att vara hälsosam. Jag är väll inte ensam om att vara supernöjd efter att ha tränat och känt mig riktigt duktig och stark ?Såhär ser det alltså ut på hyllan över sängen, snygg bild på Jessica Alba som insperation. Kolla hennes mage är helt perfekt, vältränad och fin! Nu ska jag kolla in mina underbara vänners bloggar, puss


20 st tåhävningar
20 st knäböj
20 st utfallssteg
20 st sit ups
20 st rumplyft
20 st armhävningar

DET ÄR VÄRT SLITET !!


090627


haha ibland älskar man ju bara sjuka bilder på sig själv, haha !

blingbling data musar

Har man inget att göra kan man alltid leta fram coola prylar på internet, kolla bara !

Är du trött på din gamla tråkiga svarta dator mus? Såklart finns det en lösnig för det. Styla upp din dator med en ny helt unik dator mus ! 

Hello Kitty  och naken tjej kropp, sexigt !
 

Eller kanske en stjärna / racer bil ?


 


summer lovin'

Tillbaka från Stockohlm stad är jag har haft en sjukt härlig dag med älskade Anna. Hade inte sett henne på ett tag också så det va riktigt kul. Gick åt många skratt (haha). Som vanligt tänker jag inte skriva så mycket.
 Bara titta, le och njut.


Linne text ; Sittin' on top of the world
Nitarmband



Ljus lila shorts


Espandrilos (stavning?)
vita armband, vet inte vad den sortens armband kallas men söta iallfall !



En söt fräknig Anna på drottninggatan ! =)



Michael Jackson - Beat It
REST IN PEACE

money makes the world go round

Hade en underbar dag i vaxholm idag. God mat, glass, östersjön och affärer. Kan nog inte bli en bättre combo.Har kollat in sjukt gulliga saker jag ska titta på imorgon, först ett uberfint linne från Zara. Rött med knappar längst framstycket. Sen ska det finnas nitarmband på Lindex har jag hört så det ska jag också försöka kolla på. Sen om jag hittar en second hand affär så ska jag kolla om det finns något fint där. Det är så sjukt många som hittar världs fynd på 2:nd hand. Sen ska jag kolla på en cool paljett väst från H&M, eller något ananat med paljetter. hur låter det? ´
pussar pussar pussar pussar

så här såg man ut idag, inget märkvärdigt =)


 
Keri Hilson Ft.Timbaland - Return The Favor

dagens pics


En helt iskall genom blöt amerikansk kusin bestämde sig för att ligga på mig, haha älskar dig!

sitter och äter på det här, gosh jag är så onyttig.
pusspusspusspusspusspusspuss

tisdag

Så sitter man här som barnvakt, igen ! Sista dagen  idag sen blir det lungt.
jag har precis käkat upp ben&jerrys nya glass "wich". Love it!
Igår träffade jag Lina iallfall, och sen träffade vi upp Hanna, Hannah, Sebbe och Kesse på Vaxmora skolans lekpark. Va där en stund och efter det så drog hannah och vi andra kollade på Yes Man hos andra Hanna. Sov hos hanna den kvällen, vi hade det mycket bra! Hon skulle på grönan idag, men massa folk. Gissa om man blir lite suktat? Sitter här inne och liksom, passar kusin och syster. Fast dom är ändå för goa !Imorn blir det Vaxholm och på torsdag shopping med hannorna i staden. Förlåt att jag absolut inte har några detaljer i det här inlägget, föresten. Hanna Lejeby är bäst.
puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss, because your worth it !

Hanna och jag Idag, jag är en lat orangutang och orkar inte rotera

Lyssnar på just nu ;

           
<3
Haha gullig musikvidoe, men vem älskar inte Tarzan ?!

i<3äppelpie


nu sitter jag om nammar på den hära, puss !

från skärgårn

Tjabba alla coola !
Kommit hem från skärgårn nu och bytte ut brorsan mot min lilla mini kusin Amanda på 8år. Skit gullig med hennes lilla amerikanska dialekt, ja hon bor i U.S.A, Californien. Mysigt har det v arit iallfall, hela helgen. Varit lite på Grinda, lite på djursholm och sen hos kusinerna som har kommit hem hit från USA över sommaren. Nu är vädret som piss igen, och då tycker jag faktist att det är helt okej att sitta framför datorn ett tag. Men ska snart baka till allihopa. jag vet, jag är bara för go! Andreas, du verkade vara lite busy med din mini moto ?
JAG VILL ÅKA PÅ DEN SÅ SMSA MIG OCH SÄG SÅ KOMMER JAG ÖVER PÅ EN GÅNG ! 
ciao. 

Saridnien. Big Love.

wanna play dressup?

Seriöst, kolla mina överarmar. Dom är ju röda!!! texten är bara kom upp, haha


Svart linne;
BikBok
Vitt slappt linne med nitar; GinaTricot
Armband med flera guldflätade band; U.S.A
Jeans tights; GinaTricot


solglajjor sommarn 09.. ?

Tjabba, sitter här och funderar på vilka glajjor jag ska köpa. Vet inte om jag skrev det förut men det blev inte så mycket shopping i italy som jag hoppades. För det var ju meningen att det skulle bli shopping i Rom, men nästan alla kläder som jag kollade på kostade typ 60 euro.. ? Så mycket spenderar man bara inte på ett enfärgat linne, right?
Men iallfall, tillbaka till solglajjorna. Vilka är yay och vilka är nay?

Första från Indiska, 2 och 3 från Accessorize och dem sista från TopShop


bilder från roma

Bara några bilder som jag tog med mobilen, batterierna tog slut i kameran men det här ska nog funka så länge.
Somsagt, 25-30 grader varje dag. Ganska okej faktist, haha! =)

La Hotel Tenuta Pilastru !

Rom

På mysiga gator runt om i Roma

får bli lite mer imorn innan vi drar till skärgårn om vädret funkar
puss L.


back in brown

TJABBA ALLIHOPA OCH GUD SÅ MYCKET JAG HAR SAKNAT ALLTIHOP !
Tiden har gått sjukt fort, känns som man var borta några timmar i Italy och sen åkte raka vägen tillbaks till svea, men jag har haft det toppen. Nej bättre, jag har haft det bäst! Alla dagar har vart från 25-30 grader, läste på expressen (tror jag) att Italien har Europas bästa väder just nu. Bra tillfälle att åka på, har tydligen inte vart så fint här heller va?
Sommarlov nu då, kan inte riktigt få in det i hjärnan. Ska försöka ha det så bra som möjligt men det ska nog inte bli så svårt. Här har ni iallfall resultaten efter 10 dagar i sol, är fortfarande röd på ryggen dock.. :(
hade ingen före bild och känner att jag inte riktigt vill flasha min linje, men tog iallafall på underarmen där jag inte har solat lika mycket.


lite brun har jag blivit iallfall, nu ska det packas igen inför helgen

sol,bad&pasta

Snart är det avfärd för min del, tolv åker vi mot arlanda och planet går 2. Vi ska vara framme ungefär 5 på dagen, ska bli riktigt kul. Känner mig ändå lite nervös inför flighten, på senaste tid har jag blivit rädd för att åka flygplan, eller inte rädd men iallfall orolig. Men allt ska nog gå bra, längtar så att jag spricker, 22 grader och sol riktigt skönt!
 Kommer sakna alla och bloggen kommer få riktig blogg-torka. Som ni kanske fattar kommer jag inte ha tillgång till dator, så ni kommer få sakna mig ett tag . Nu måste jag dra!
 SO LONG SUCKERS ! ROM, HÄR KOMMER JAAG !

2 dagar i rom, sen lite mer än en veckan på den vackra ön sardinien !


inköpen

Tröjan var på nedsatt pris på gina, så den fick jag förr 99:- & örhängena va det halva priset på, bara 14,50:- på Ur&Penn. fina va?

oversize, storlek medium

billigtbilligt

imorn blir det tidig shopping, ska köpa ett par koral färgade short innan flyget!
kramar


here comes the sun

Sista dagen idag och imorn blir det viva Italia ! Är helt slut och orkar inte med nånting nu. Kommer nog vara mycket mer pigg ikväll, för jag har just nu hållt på och packar, städat och fixat en massa annat till imorn. Lite trist, men för att kunna ha  kul måste man ha tråkgit först, visst?

Ikväll blir det tårta förhopsnings vis och säkert mumsig mat eftersom det är national dagen.
Ska kolla nu om pappa/mamma kan åka och köpa ett par shorts om mig som jag har lagt undan på BikBok. Pussar.


sno stilen - nicole richie


Svart kavaj från h&m
Slitna jeans shorts från gina tricot
Skor från scorett
Väska från h&m
slappt linne från gina tricot
armband från urban outfitters
solglasögon från topshop
halsband med kors från asos

we <3 converse


vill ha alla

detta vill jag/kommer jag köpa i italien


1.flipsflops införskaffas varje sommar inför stranden, ett måste !
2.  Shorts, gärna lite färgranna
3. Röda balla solglajjor
4. söta toppar, starka och också nakna färger.
5. kilklackar, eller andra söta klackar 

sista dagen..

... innan jag får sommarlov ! Helgen ser helt underbart ljus ut för min del. Imorgon för er som undrat så får jag alltså mitt sommarlov, för att jag åker bort på söndag, till Italy ! Det ska tydligen regna nu i helgen, vilket gör allting lite tristare men det ska fortfarande bli kul!

Imorgon , sista dagen i skolan så ska jag sen efteråt dra till staden med Ulrika och Klara. Ska se om jag kan hitta shorts och en jeans jacka som jag måste ha med till Italy. På kvällen sen blir det s.k återträff. Med Ulrika, Klara, Anna, Matilda och så jag. Vi ska bada, kanske grilla och ha det bra. Nej föresten, bäst ! På kvällen sen sover jag hos matilda, ska bli roligt som alltid.

På lördagen kommer jag behöva fixa det sista till resan. Sen kanske jag ska shoppa lite till, om jag har tur&pengar till det. på kvällen sen kanske det blir lite familje stund. Hoppas på god mat och en mysig sista dag helt enkelt.

Söndag den stora dagen! Planet åker från arlanda klockan två på eftermiddagen, så vi måste vara där tolv. Det betyder att jag iallfall får lite sovmorgon, puuh ! Vet inte exakt när vi kommer fram till Rom, och jag kommer inte ha tillgång till dator tror jag. Så det får bli helt blogg fritt för min del i 10 dagar. Kommer ha det bäst i Italien, punkt slutt.

Roma, here i come !

klänningen

Känner mig väldigt duktig, vad tycker ni ?


Tada, här har ni den efter allt slit och arbete.
Nu ska jag tillbaks till väsorna och packa lite mera. Söndag!!!


fransk manikyr, steg för steg

Du behöver :

1. Vit färg
2. Remover
3. Bortse från annat nakelack
4. Klart lack
4. Nagelfil & sax

1. Fixa och forma naglarna så du vill ha dom.


2. Lägg ett lager vitt lack på övre delen av nageln, behöver inte va noggrant men bra om det ligger jämt

3. Använd sen extra nagelacks borsten och doppa i removern. Fixa till och jämna ut nedesta kanten av det vita lacket.( fick ingen bra bild)
4. Torka och lägg på det klara lacket, TADA ! klart

hade lite ont om vit färg , så gjorde om det fast med rosa!

outfit & inköp

Here comes the outfit, varsågoda. Sitter här och ångrar att jag vaknade så tidigt, tänkte att jag skulle vara duktig för mamma sa igår att jag skulle lämna min lillasyster i hennes skola på morgonen. Men nu kom jag på att hon har sovit över hos en kompis.. Oups !

Outfiten dåra, och det här linnet köpte jag plus....

...den här för tio kronor!

med flummabarnen

Tjabba alla gulliga läsare, hur är allt med er? Men mig är allt skit bra, sitter här vid datorn hemma hos mirre medans dom två tjockisarna (mirr&matt) är nere och käkar. Idag har det shoppats&badats igen, härligt va? Drog till stinsen med ebba efter skolan och köpte ett jätte gulligt blommigt linne från gina och en bikini underdel för 10:-  ,  sjukt billigt ! Hur kunde man inte köpa den ? Sen drog man till stranden och träffade på Matilda, Mirre, Lukas och beatrice. Hade det mysigt, och nu sitter jag här. Imorn blir det bad i skolan om det blir fint väder, men det går ett rykte om att det ska bli fult !

hihi den här bilden fanns på mirruts dator !

RSS 2.0