inget jobb!

Jag är ledig imorn, jag är ledig imorn, jag är ledig imorn!
Förstår ni vilket under? Jag har inte sovit ut nu på nästan två veckor. Galet! Men jag fixade till mig ledighet imorgon på praoen eftersom det är skär torsdagen. Så idag var min sista dag, lite sorgligt.. men men i sommmar blir det mer jobb på Wayne's.

veckans

Idag blir det negativt, det blir veckans diss ! En stor diss går till...

Justin Bieber , har är ju fånig! herregud.. så smörig och töntig. För det första så ser det ut som att han typ  är 12 år gammal. Kollar man bara på hans ansikte ser han ut som en bebis. För det andra så tror han för mycket om sig själv, han tror att han är så snygg och typ världs kändis ( vilket han inte är ). För det tredje så har han pott frilla som gör han dubbelt så ful. För det fjärde så sjunger han bara om kärlek, och sjunger saker som " you and me forever blablabla", jag menar herregud han är bara 15 och sjunger om att han ska vara med en tjej för evigt?
hahah blev nyss ett fan av " No Justin Bieber you don't love that girl, you're 12" på facebook


euw

idag var det vår

Dom har mysiga sakerna har jag gjort denna underbara vår dag!
- Pratat oavbrutet med vänner på bussen jag inte träffas så ofta
- Suttit ute och lunchat
- Stått och myst med en kaffe latte och tittat ut över sollentuna c.
- Gått runt i massa affärer
- Njutit av värmen i väntan på bussen
- Insett att min vinterjacka var för varm att ha på sig i sol skenet
- Cyklat i vår jacka
- Bakat
- Gått på promenad med Olivia
- Legat och slappat framför TV;n.

Det här ska jag göra innan jag pömsar;
- Måla om naglarna
- Städa mitt bombnedslag till rum
- Titta på nått bra program
Ååh, minnen från sommarn 09 i falkenberg.
Från vänster; Affe, Sebastian, Max , Ester, Lina , Jag , Sofia
<3

volleyboll part 2

Idag spelade vi inte vårt bästa, vilket inte va så bra. Förlorade mot Södertälje, vallentuna sen vann vi mot kolbäck. Slutade på en 7:e plats. Vi kan så mycket bättre! Men nu har vi SM att se fram emot, ska bli riktigt kul! Då ska vi slå skiten ur alla!

glöm inte!

Earth Hour ; Börjar halv nio till halv tio. Jag har redan förberett mig med ljus, tidningar och spikmatta. Här ska det mysas! Ska lägga mig tidigt sen också, fast kommer bli lite läskigt.. jag är trots allt lite mörk rädd!
Sommartid ; imorgon ställer vi om klockorna. Sommartiden börjar ju! Är sjukt glad, det betyder att det kommer bli ljusare, varmare och det kommer vara ljust längre. Sommar sommar sommar. Det ända jobbiga är att man får sova en timme mindre. Men det är det ju värt.
Så, glöm inte bort de här viktiga tiderna!

volleyboll

Idag har vi kämpat oss i kvalet , kom tvåa vilket gör att vi får spela SVC ( stockholm volley cup) imorgon också. Vilket såklart är kul! Men är himla trött. Gick upp halv sju imorse, och ska gå upp samma tid imorgon.. lagom kul. Men har haft en rolig dag. Vi har spelat bra, inte vårt bästa men bra. Imorgon ska vi vinna! :)
någon som vet vilken nummer jag har.. ?

jag har klippt mig

Åh va galet det känns, känns som att jag har på mig peruk eller nått. Mitt långa hår är nu 7 cm kortare ungefär. Lite läskigt faktiskt. Fast det är fint, är ändå nöjd. Men det är alltid jobbigt med förändringar i början, man vänjer sig. Men vad säger ni, can I pull it of?

Kände mig inte så fräsh, men håret ska ni syfta på!
Jag gillar det, mycket faktiskt :)



10-03-24

Nu drar jag iväg till praoen, är skit trött dock. Speciellt i benen, jag får ju stå upp i flera timmar! Inte kul.. men jaja, kan ju försöka slurka i mig lite kaffe eller nånting där på Waynes. Även fast jag verkligen ogillar kaffe, hm.. Hoppas alla iallafall får en jättebra dag. Hoppas att jag inte dör av trötthet idag, hahah.

oj en till

hahah hittade lite mer fint inne på H&M's hemsida när jag ändå var igång.
4-pack med härliga ringar för bara 29:50 :- , vilket är typ ingenting !?!?? Ska nog ta och beställa / köpa snyggignarna ;)

under 100 lappen

(japp ändrade från 500 lapp till 100 lapp)
Hittade den här tröjan inne på H&M för inte alls så länge sen, det var mest ett impulsköp. Men är ändå nöjd såklart, jätte fin färg! Ja, som sagt finns inne på H&M för bara 99:- , värsta pang priset !

waynes

Nu ska jag göra en smarrig omelett, sen drar jag till jobbet! (ahahha det låter så kul)

workworkwork

Tjohoooo, idag ska jag försöka hinna med en del. Är uppe för att jag ska jobba faktiskt, ska jobba på en cafeteria i nån ishall för att tjäna lite. Kanske inte så kul menmen, pengar får jag ju. Sen ska jag väll möta upp några söta flickor som ska på gudstjänst ( det blir min sista idag!! ) så går vi på det. Efteråt ska jag till grisen och titta på New Moon. Låter det bra? puss .

än sålänge sitter jag bara i pyjamas.. hihi.

linnet och gäddan

Japp, ska bli filmkväll med tjejorna. Orkar inte mycket mer, fick bara sex timmars sömn!
hahha coolingar :)

friday night

Aaaaaaaaaah vad mysigt och galet kul vi har haft det ikväll! Sitter här med Ollie och Lima bönan och vi ska titta på ännu en skräckfilm. Mycket olikt mig!!!! Men iallafall, shötablöblö. Hanna och Ebba har varit här också, sen var det några andra som skulle komma typ (?) fattade inte riktigt vad det snackades om men men, fan vi tjejer är ju så grymt sköna iallafall liksom! Japp, vi har vart lite små höga på Redbull , cola och ... kokos? Sajk bajs.
Nu sitter Ollie och Lina och har "serious" talk, nu ska jag gå och flumma upp dom lite. Kul va? So long suckers, här ska det flummas!
Hola.


torsdag

Ingen missar väll Bella&Tyra show i kväll, klockan 21.00 ( på fyran? ). Jag kommer inte göra samma misstag som förra veckan och missa det! Kollade nyss på förra avsnittet och det var ju skit bra. Denna gång verkar det som Amir ska vara med, låter ju super kul. Följde hans blogg rejält mycket ett tag, har tröttnat dock. Men fortfarande, bra program med bra tanke. Så missa det inte nu :)

nörd

Har en del plugg att göra innan jag slipper skolan för ett tag. Franska läxa och svenska recension som jag knappt börjat på, men har en dag till på mig med den så det ska nog funka. Men nog med tråkigheter.. Jag vill träna, få muskler! Fast inte överdrivet, bara vara lite "fastare" och allmänt starkare. Men måste få bort mitt jobbiga beroende, jag kan ju bara inte sluta med sötsaker av någon konstig anledning. Jag får ju flipp varje gång jag ser onyttigheter, inte bra! Jag käkar verkligen mycket onyttiga saker varje dag (tacka gud för mina bra gener som inte gör så att jag blir så fet!). Sorgliga lilla jag. Jaja, nu ska jag gå ner och äta bakelser, träningen får bli någon annan dag.
puss.



åh snygg!

Snygging, right? Måste bara klura ut vart den kommer ifrån. Någon som vet?
(såg nu att den var från H&M, nice! Den ska bli minminmin!)

jag vill bort

Semester, snälla? Har verkligen längtan till sol, jag vill till värme. Det vill säga, jag vill utomlands. Pappa pratade idag om resor både det här året och nästa. Så gissa om man börjar längta? Jag vill till asiatiska länger, det verkar as coolt i Hongkong. Plus att det är billigt så att man kan shoppa en hel del :)

vårvårvår

älskar att kolla in folks olika klädstilar på lookbook.nu !
Hittade en riktigt cool tjej, snyggt. Jag vill ha vår.

Veckans

Börjar redan så fint nu med ett första inlägg på den nya kategorien.
Och idag är det inget mindre än veckans låt, som inte är mindre än en låt från Alice i underlandet. Låten heter just Alice och är gjort av Avril Lavigne, härligt och skum låt. Men det gillar vi !

nya kategorier !

Japp, nu finns nya kategorier här i min fina blogg!
Under 500 lappen där man nästan hör vad som menas med det? kommer helt enkelt ge shopping tips för dom med en 500 hundrig i fickan, inspirerad kategori från lisaplace.devote.se
Veckans här kommer jag (nästan) varje vecka lägga upp saker som veckans mening, veckans sötsak osv osv.. kan vara i princip allt möjligt !
Vad tycks? :)

salem al fakir

Att han inte vann? Han var ju så underbart bra, och han är så.. asså jag vet inte vad men han är ju så ball och speciell och gullig! Hm.. det kommer nog inte gå bra i eurovision, visst Anna har en bra låt men Salems låt var helt enkelt bättre :)
Åh gissa om man vill på hans konsert i maj eller?!

hejbroccolis

Sitter här och plattar håret, sånt som behövs när man har lockigt hår! Och nej, jag behöver inga uppmuntrade kommentarer som " det är så fint i lockigt " , för jag kan också tycka att det är fint. Men han man naturligt lockigt hår så vill man ha platt hår istället, that's it! :)

Försöker planera in nästa vecka, ser ut såhär so far;
Måndag; träning
Tisdag; träning
onsdag; fika med matilda, äntligen!
torsdag; träffa Linnéa, som kommer hem snart!
fredag; tidig tränig, sen kompisar antagligen
lördag; ååh vet att jag ska göra nått, glömt vad
söndag; barnvakta min finaste lilla kusin
Ja, träning tar ju upp en hel del. Men det är ju ändå med mina närmaste vänner så det är ju alltid festligt, hahah. Nu ska jag ha familjekväll, som vi brukar ha då och då. Då får man alltid extra god mat, yummie.

idag är det lördag

Och just denna lördag började med att jag vaknade klockan tre på natten av nackspärr,  helt slut i ebbas soffa.. hur jobbigt som helst! Men vi va ju så trötta efter allt flum, så det blev så att vi däckde i soffan dåra. Jag vet inte om jag känner nån mer galen än den bruden? Hmm.. ja vad kan man säga? Vi är ju helt enkelt på toppen av top notch :) Super kul kväll, fick se ebbas nya lägenhet som var super fin! Idag har jag varit med ester och gjort det vi är bäst på, vara lata! Det är så skönt att det finns personer som henne, som är precis som en själv och fattar ens behov av benojerry, film och lathet! Jag har de bästa vännerna!
Jag och en annan fin vän <3

älsklingarna är tillbaka

Äntigen är mina kära Svenska Hollywood Fruar tillbaka! Jag satt helt bänkad och väntade på att det skulle börja, men dom är ju helt.. undebara. Någon annan som tittar?

pinsamhet

ååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gissa om jag har ångest? Vi körde en typ av sms roulette idag på matten, och kan ju säga att jag fick dom värsta smsen iväg skickade från min mobil! Så himla pinsamt... Aldrig mer, verkligen inte!

slut med lov

Jag känner verkligen inte för att gå till skolan imorn, inte alls!
Det är det som är så jobbigt med lov, att det går på tok för snabbt.. man hinner liksom inte med riktigt.
Idag har jag iallafall varit med Olivia och Ebba, det har varit riktigt kul!  Gissa vad vi pratade om i väntan på bussen? Okej kan inte säga allt, men vi snackade iallfall om rövknullning bland annat. Kanske säger hur normala vi egentligen är?hahahahha




tidsfördriv

VEM
Vem är i rummet med dig? ingen, hmm deppigt
Vem fick du senast sms av? Jakob Karlsson
Vem tänker du på nu? min älskade bror i usa, snart bara 3 månader kvar!
Pratade du senast i telefon med? nån random kille, han ville snacka med pappi
Vems hus var du senast i? mitt, annars Gretas
Sa du senast jag älskar dig till? Ida tror jag :)
Vem önskar du var med dig nu? min bror .. !

Vem är din favoritsläkting? va hemskt , älskar alla lika mycket! nästan iallfall..
I din familj saknar du mest just nu.? Ja, gissa? ;)

VAR
Vad går du i för skola? Sollentuna Musikklasser
Var är din telefon? 5 cm från mitt lår
Var är din mamma? nere och är social, till skillnad från mig!
Var sover du? i ett flingpaket
Var handlar du mest? stinsen, kista eller staden
Var fick du tag i tröjan du har på dig? Wetseal, ( USA )
Vart åkte du senast bil? Hem från träningen
Var i ditt rum är du? I sängen

VAD

Vad åt du senast? Libanesiskt, mycket gott!
Vad drack du senast? Fläder dryck
Vad är det för färg på dina byxor? Blåa jeans
Var är den närmaste saken som är blå? jeansen
Vad gillar du mest med skolan? vännerna såklart
Vad är din favorit färg? blå
Vilken film såg du senast? Alice i Underlandet!
Vad hör du just nu? musik från spotify

 

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng? ja, vem har inte?
Hånglat på en bio? nej, to bad
Tyckt att din kusin är het? ohnej , så fel!
Sovit naken? nästan
Målat om ditt rum? japp
Dansat framför en spegel? många gånger , hahah
Fått hicka? jag får alltid hicka
Dumpat någon? yäs
Stulit pengar från en kompis? nej?
Hoppat i en bil med folk du just träffat? jaa :S
Smugit ur ditt hus? japp
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? nej tror inte det
Hånglat med en främling? ja..
Älskar eller saknar någon nu? JA !





sommar

Såhär ska jag se ut i sommar, enkelt och super snyggt !
Tagen från google :)

blä

usch vad jag mår illa, har ätit för mycket.. måste sova, har MASSA att göra imorn. Berättar mer sen , puss

tandläkartid..

På torsdag om en vecka ska jag till tandläkarn, även fasst jag inte är en av dom som är helt skräck slagen av tandläkare så är jag ändå ganska pirrig eftersom den inte kommer vara en vanlig upp checkning.. Så ja, jag är väll lite nervös såklart, men det får gå som det går.. bara det blir bra! För som som inte vet vad jag ska göra så får det bli en överraskning till sen, hihihi.
Hm... någon som blir nyfiken?

god bless god

Godmorgon! Idag är det tydligen gudstjänst, som jag tydligen ska gå på...hmf. Fast jag vill ju ända ta alla chanser jag får att gå på gudstjänster nu, så att jag har det gjort innan våren. För vem vill sitta inne i en stor kyrka en fin vår dag? Så mitt mål är att ha klart alla gudstjänster innan våren, men det ska nog inte bli så svårt. Man ska gå på... fem stycken tror jag. Jag har gått på en, snart två!
p.s obeservera mitt oplattade hår! som förresten ser ojämnt ut?  d.s

jag tycker till

Killar , borsta tänderna !

Måste bara säga att nått av det äckligaste som finns är när man inte ens kan stå bredvid en kille utan att känna av stanken från hans andedräkt, hur svårt är det  att ta 2 minuter varje morgon och kväll och borsta tänderna? Jag har varit i en mycket jobbig situation där jag har varit tvungen att vara i närheten av en kille som hade mycket äcklig andedräkt under en lång tid , fick ju kväljningar ! Så det jag vill ha sagt är ganska självklart.. killar, borsta bara tänderna.

lina <3 dhw

Desperate housewifes va så bra, jag grät som sista tio minutrarna.. även fast det kanske inte va så sorligt. Heheheh. Kanske bara var lycklig över att programmet börjar igen..? hmm.. Aja , bra avsnitt var det iallfall. Nån annan som såg det? :)

nu drar jag ut


fråga

Anonym ( feegis) frågar ; heeej, i ett inlägg för länge sen la du upp en bild på en fin blommig midjekjol. Vart har du köpt den, och vet du om den finns kvar?

Svar; Jag har verkligen fått jätte mycket snälla kommentarer av både kompisar och främligar för att dom har tyckt om kjolen , vilket är jätte kul! Men tyvärr så är den köpt från förra året på Lindex, och finns inte kvar. Jag fick den på halva reapriset då och det var den sista så jag hade väll tur.

misery business - paramore

Lyssnar på en underbar låt av paramore, har verkligen börjar gilla dom. Det är dom som har gjort så många låtat till twilight filmerna. Vet ni vilka det är? :) ååååååh, målade mina naglar idag, i en fin rosa färg. Men det är depends nagellack, det suger verkligen! Aldrig mer, haha.
Skjorta gina , slapp tröja wetseal, tights gina , smycken NK details H&M okänt.

-2010 03 02-

Har precis gjort mig bekväm i sängen och ska bara ligga och ta det lungt en stund, såntdära som man behöver på lovet. Har fikat med Ebba och Jenny idag, vilket var riktigt trevligt! Det blev en liten chai och en super mumsig pecan och kola muffin, perfekt! Så prövade jag och Ebba lite saker också innan Jenny kom, hittade en tröja som ska införskaffas imorgon tror jag. Men jaja, that's all.

Lini, Anni och Greti

Japp, vi tre hade det riktigt mysigt ikväll ! Puss på er.
Imorn blir det fik med Ebba, och hon har en hel del att berätta om ett och annat, hahah. Ska bli riktigt spännande! Om jag orkar ska jag försöka visa er det jag köpte idag, är så nöjd. Allt är hotttt

kan inte sova

Sitter och skriver lite med martin, det är alltid kul.
Han är alltid kul, och konstig :)

RSS 2.0