valborg!

hej bloggen !
Valborg idag och jag hoppas att alla kmr få det bäst, det kommer jag iallafall ! Kommer somvanligt dra till Norrvikens IP , drar med Linnéa, Ester, Ollie, Gurra och så jag. Kul va? Vad ska ni andra göra idag? Några fler som kommer till IP ?
kram <3

känner mig riktigt vårig idag, älskade tröjan<3


shopping !

nu har jag shoppat igen, så jag är på världens bästa humör! Och idag blev jag, Lina Molin kääär! Inte i vem som helst, utan i en tröja ! haha, jag e sjuk men den är skit fin och perfekt. I love it, bokstavligen.
Först så drog jag och Lina till kista efter skolan men så va allt snyggt borta där för det är alltid så mycket folk som shoppar och så. Men när Ollie kom så köpte alla iallafall lite smycken, men sen bestämde jag och ollie att vi skulle dra till stinsen (lina skulle hem) och där gick allt skit bra ! Hade as kul och prövade kläder i timmar, min nya hobby!
Sen va vi dö hungriga när allt stängde så drog till Mcdonken, och blev full på våra coca-color ! Jag har inte skrattat så mycket på läänge, haha. Vi körde " heppti" och det va typ det vi as garva åt(dom som vet va "heppti" är fattar, haha)


Ollie gav mig massa kläder jag skulle pröva, skärpet va as konstigt!


puss och kram skumbanan.
förresten måste jag åka iväg imorn typ, kunde inte sova hoss ollie :'(


090429

Tjabba bloggen, hinner inte skriva så mycket eftersom det är morgon, och snart kommer Ollie för vi ska faktist va duktiga och gå till skolan! Har utvecklings samtal idag också, men omdömerna va ju bra iallafall så jag hoppas på det bästa.
Efter skolan blir det shopping ! Kom på att jag inte alls har så mycket pengar men det räcker iallafall till något!
Kram<3

dagens outfit


bilder

fixade fram lite mer bilder från igår;


kram<3


 


090428

Hej bloggen !
Ska bara slänga in bilder från idag, finns inte så mycket annat att skriva. Som alltid har jag fullt upp åp tisdagar och är helt slut och har ingen inspiration när jag kmr hem. Men jag funderat på nånting ett tag, och undrar va alla tycker.
Ska jag börja video blogga? Hiss eller diss? tyck till !
kram <3

dagens outfit,fint smile huh?

den hära minnes platsen finns vid tåget nära mig, RIP Joppe vem du nu än va<3


morgonblogg

Hej bloggen, förlåt för att jag missade att skriva igår, men det fanns absolut ingen tid!
Linnéa fyllde år igår och det va en massa vi behövde fixa till henne innan vi drog. Men när vi kom dit så hade laddade vi upp med smällare och massa annat och gömde oss sen på altanen. Sen när hon kom hem så knacka ester lite på fönstret och sen när Linnéa öppnade så hoppade alla fram och hon blev super översaskad. Hela kvällen med jätte lyckad, vi spelade gitarr, snacka, åt massa gott och hade helt enkelt skit kul ! Skulle inte kunna ändra på något så att det hade kunnat bli bättre. Och ett stort tack till Linnéas mamma som hade planerat allting !
Sen innan vi drog bestämde några av oss att vi skulle dra och shoppa på onsdag i stan, kul va? =)
 Grattis älskling i efterskott !


laddar upp mer bilder sen, Linnéa har dom flesta !
kram<3

dagens

har lite brottom, men det här har jag iallafall på mig idag ;

haha macka i handen !


kväll

tjabba, nu sitter jag i min säng och myser framför datan. Har precis pluggar en massa till ett prov som jag ska ha på tisdag. Men geten också som lärare , jippe. Dom flesta vet nog inte riktigt vem han e , men det e helt enkelt våran "vikarie" som ser ut som en get, och ritar nakna get tjejer i sitt anteckningsblock, han e sjukt dålig och skum!
Men iallafall så blev det inte nått med Hanna idag, hon e fortfarande för sjuk. Men jag va med Lina iallafall och vi hade det skönt och gjorde milkshake och massa mera.
Bild;


haha lina diggade den här busken,
kram<3

090426

Hej allihopa, hur har ni det?
Själv kunde jag mått bättre fysikst, har lite ont i halsen (snälla säg att det inte är körtelfeber på g !)
men pigg är jag iallafall. Gick och la mig typ tio igår och sov tolv hela timmar !
Idag ska jag träffa Hanna och vi har bestämt att vi ska sola, sen får vi se vad som händer.
Har inte sett henne på evigheter för hon har fortfarande körtel feber, hoppas det inte har smittat. Men hon verkar iallafall må bättre, så det ska nog gå bra ! =)
tog några bilder från våran trädgård idag, alla blommor, träd och allt annat blir bara grönare och färgrannare hela tiden, super härligt !


dålig bild på dagens, men ni får iallafall en snygg inblick i mitt rum !
ska slänga på jeans jackan sen =)
kram<3

090425

tjabba igen !
Nu är jag hemma och höll mitt löfte om att jag skulle skriva nu.
Bion va somsagt jättebra, det va massa bra skådisar som Zac Efron(<3), Matthew Perry, Leslie Mann och många många flera ! Filmen handlar(kortfattat) om Mike som inte tycker att hans liv inte blev som han hade tänkt det och klagar påa llt&alla. Då önskar han att han kunde få gå tillbaka till High School och ändra på allt igen, och det är då hans önskar uppfylls och han vaknar upp en dag och är 17 år igen.  Skit bra film !
Haha det va så sjukt i biosalogen, det va en kille i filmen som skulle ragga upp en tjej, och några bah "och den här filmen ska vara barntillåten :S", det låter inte så kul men det va det iallafall !
sen kunde jag inte låta bli och köpa världens gulligaste väska idag! kostade 149:- och jag hade bara 100, men fick låna av Linnea (tacktacktacktack!) så hon ska få tillbaka allt på tisdag !
Men nu ska jag ut på studsmattan tror jag,



kram<3

i kista !

nu har jag lina och linnea precis sett klart filmen 17 again och står för tillfället inne i 3 affären här och lina ska fixa med sin mobil ! har haft det skit bra, skriver mer när jag kommer hem !
kram<3
 blir inga bilder, det fanns inte på den här datan, haha !

dagens outfit

slänger bara in en bild på vad jag hade på mig idag ! sen nu ska jag och matilda mysa framför den älskade tv:n !


"little miss trouble"..

med matti !

tjabba allihopa !
Sitter här med matilda och vi har gjort en massa quizar på fb. och kommer nog göratt en stund till !
Planen för ikväll blir väll helt enkelt att ha så roligt som möjligt och det är ju inte så svårt när man har matilda till hands!
haha, men vi ska snart ta och köpa glass också, och då ska vi köpa dom glassarna som vi blev på en quiz som hette " vilken gb glass är du?", tööntar ..
Jag fick solero såklart, och matilda blev mumsiga magnum =)
Imorn blir det volleyboll igen, som alltid på helgerna. Fast nu är det inte så fullt serriöst, bara allsolskan som det bara är sollentuna lag som spelar i . Efter det blir det bio med Lina och Linnéa, vi måste nog ta och boka biljetter för det känns som att det kommer vara full propatt på "17 again".
Men nu ska vi nog göra lite flera quizes, kul va? =) men det är så mycket roligare när man heter lina&matilda  !
kram <3


matildas fina fingrar fick komma med !

såhär såg man ut påväg till träningen, så pass varmt va det ! =D


090223

hej bloggen !
sitter här och väntar på att badrummet ska bli ledigt, har precis vart på träning och det gick väll sådär..
Imorn ska det bli bra väder har jag hört ! Jag och Ollie ska troligen bleka våra hår, med citron såklart.
Så ska jag va lite fredags fin också, ha på mig kjol och en gullig sjal. Önskar att jag hade en liten väska som jag kan ta till skolan, för vi har INGA läxor alls imorn. Det har vi aldrig på fredagar.
I helgen ska jag spela volley, allsollskan ! Efter det ska jag se 17 again med Linnea och Lina ! ska bli sjukt kul !
Men nu ska jag faktist gå och leta efter miniväska, jag tar vaad somhelst bara den är liten  !
sen förresten så har jag fått ett nytt minneskort till mobilen nu, hallelulja !
kram <3

älskade studsmatta

090422

tjabba !
känner mig ganska dum som inte bloggade igår, men som sagt så händer det ganska mycket på tisdagar för min del. Och samma gällde idag. Först efter skolan drog jag till Kista med Lina och köpte Veet hårborttagnings spray, så får se hur den kommer fungera. Lina köpte en leopard neccesär och en jättesöt rosa tröjja från gina !
Sen efterdet så blev det stressigt, för skulle till min faster som fyller år vid kl 6 och det slutade med att vi i familjen åkte vid 10 i 6 och det tar en stund att åka dit. Men där så fick vi iallafall kina mat och übergod tårta !
Sen satt jag och brorsan och lekte med bebisleksaker, men det fanns inte så mycket annat att hitta på nu när deras hur är fullt med sånt eftersom hennes dotter (kusin) är typ tre och blablabla.
Här kommer iallfall massa bilder som jag inte har kunnat ladda upp !







lite bilder från falköping och några från idag .
kram<3

shopping nästa

känner att det är dags igen, för shopping ! Haha senaste gången va i.. fredags!
Men känner faktist att jag har behov utan vissa saker, helt ärligt så måste jag har en liten väska till måndagar&fredagar när vi inte har några läxor och jag vill jätte gärna har en frans väska. Och det finns två olika alternativ, antligen en från kappahl eller från MQ. Men vad ska man säga.. i need it !

såhär känner jag mig just nu, fast är ju inte så desperat!
kram<3

092004

Tjabba !
Sitter med ollie nu och lyssnar på Markoolio, haha men är man töntiga så är man !
Vi har precis vart ute och studsat på studsmattan med min brosa och tvillingarna (hans kompisar) =)
Vi måste nog ta och planera tills på fredag snart, för vi ska hålla i idrottslektionen och det blir såklart volley. Hoppas det blir lyckat så att vi får bra omdöme !
Sen har jag och Matilda börjat kolla på tågbiljetter till Västkusten! Vi två ska ju vara där säkert en vecka. Fatta vad kul, bara vi tre. Mysa hela tiden och fira mirres fjortisdag ! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till sommar 09!
bilder från idag får ni se nån annan gång för min mobil är sepe.. =(

sommarsommarsommar..

kram<3

hemma igen !

hej bloggen !
Är hemma nu från Falköping, och även fast det inte gick så bra i matcherna så hade jag grymt kul ! Men nu är man såklart helt slut, och jag hade turen att inte få träningsvärk idag eftersom jag inte stetchade!
Får sovmorgon idag för att jag just är så sjukt slut, så det ju bra. Så slipper musik, thank god. Är inte alls på humöret.
Om nån dag kommer jag slänga in bilder från "hålan" Falköping så alla kan se hur kul jag har haft det ! haha .
kram <3


Faköping C, inte jag som har fotat (a)

fixat&trixat

Så, nu har jag ändrat designen lite, kände att det va på tiden men kände också att jag inte hade så många bilder längre. Fast det är inte så att bilder har försvunnit utan bara det att jag typ inte har så många nya helt enkelt.
 Men tills dess så får det här duga.
nu ringde moberg och andreas, och skriker massa i telefonen också..
kram <3

veckans "vill ha" !

Oh, det här är verkligen nått jag vill ha till sommaren, en svart /vit randig bikini !
 Kollade igenom gamla bilder på mig när jag va typ 6/7 år då jag hade en sådan. Och den va ju ur gullig !
Det va så jag fick inspirationen till att skaffa en sån bikini igen helt enkelt.
Men kan nån helt ärligt säga att det här är osöt på något sätt ?!

fast den här va blå med en konstig underdel, men ni fattar !

kram<3


onsdag

hejhej!
Va det nån annan än mig som tyckte att de va ganska fint väder idag? =)
Har lust att sätta på mig ballerina eller sandaler snart, fast det kanske inte är tillräckligt varmt ändå..
Just nu sitter jag och smsar med massa söta! Linnea,Anna G och sen Anna R som nyss har kommit hem från Kinesernas land ! Hoppas att du har haft det bäst och shoppat upp alla pengar du hade med dej !
Som sagt ska jag förmodligen åka till Kina Hong Kong, om ett tag. Antagligen nästa termin eftersom jag har klagat och klagat så! Men jag är inte bortskämd, utan min lilla syster får alltid följa med medans jag och min brosa får stanna hemma när hon, mamma och pappa åker bort typ några dagar.. sjukt orättvist ! Men åt andra sidan så fick ju jag åka till frankrike i sommras och siktar på Italien i år ! Så pappa säger " nästa gång, du får du komma med ".
MATILDA NU FÅR DU TA OCH BLI FRISK !
förresten, hade det sjukt kul idag på rasten vid gungorna, kände mig som liten igen !
Haha, Anna på gungan !



090415

Hej allihopa !
Förlåt att jag inte skrev igår kväll men det blir ganska körigt för mej på tisdagar. För först när jag kommer hem från skolan så måste jag käka, sen träna på piano läxan, sen på träningen till halv sju, sen hem och käka lite till, sen till pianot, sen hem, sen duscha, sen ugly betty sen desperate housewifes ! Så ni ser, det är lite små knepigt att klistra in bloggen mitt ibland allt det dära !
Ojojoj, jag låter som en sådära som bara springer runt hela dagarna och är stressade..
Här kommer ändå dagens outfit !

älskar linnet !
nu ska jag snart möta upp mirre idag igen.
kram <3

Skolan om tio

Hej hej bloggen, ska bara slänga in en bild på vad jag har på mig idag. Är lite smått stressad, ska möta upp mirre om tio min och vi ska cykla, och gissav vad ? jag har ingen cykel, vet inte vems jag ska låna för brorsans är också borta.. snodda? =(

kram<3

lovets slut

tjabba bloggen,
sitter här och är überglad ! över dagen, över känslan jag har i kroppen, över att jag helt enkelt är glad! och inget/ingen kan ändra på det !
Har vart med Mirre idag och om vi har haft det roligt. Vi har gjort en massa skoj, orkar dock inte skriva upp allt rad efter rad, det blir nog bara lite långtråkigt, ellerhur ?
Men höjdpunkterna idag va att få shoppa (my joy), och färga mirres hår som dock tar så lång tid eftersom hennes hår är tjockt som jag vet inte vad, träffa bea för att det va ett tag sen och bara sitta och gunga med mirre på den stora gungan här i området.
Serriöst, vi bara låg där, njöt av att vara med varandra och bara sjöng som om det inte skulle finnas nån dag imorgon! Och man behövde inte tänka på nånting, bara ligga där och känna att man verkligen njuter av livet, är glad och bara som sagt njuter. När man sen inte trode att saker kunde bli så mycket bättre så kommer... Anna g cyklandes förbi! Jag och Mirre börjar såklart skrika och hoppa och bli skitglada för hon har vart borta sjukt länge i thailand! Förresten så är jag sjukt avis på dej anna, jag vill också va brun .. :(
Här kommer bilder från dagen !

mirre och jag i våra söta klänningar, haha stog på tå för att reta mirre (kortiis)


jag i den finfina klänningen, perfekt till fina tillfällen i sommar.

kjolen jag köpte idag, thats the way aha aha i like it!

färgningen, haha ser ut som att båda nyss har slickat på citroner.
ni får ursäkta min frippa

kram <3




go fashion,go !

 Såg nyss att Engla från Englas Showroom har köpt likdana jeans som jag, nivet dom från bikbok? 
Men vad säger man? Är man trendsättare så är man,haha !
 Har precis börjat läsa hennes blogg, men den är liite småtråkigt för min del. Visst hon har bra stil, men det krävs så mycket mer för en bra och lyckad blogg. Läser framförallt vännernas bloggar därimot, Kenzas(som dock har blivit snäppet tråkigare) står även på listan, även Ellinor Anderssons blogg, Kissies ( läser för att jag tycker att hon är patetisk) sen kollar jag runt lite överallt på blogg.se.
Men här kommer bilder på mera kändisar och deras gudomliga outfits !

Rachel Bilson.


Nicole Richie

nu måste jag serriöst sova, så gonatt !
kram <3

090412

ojojoj, gissade nyss på datumet för idag, och jag hade rätt ! det är inte ofta jag vet datum på lovet, inte dagar heller för den delen. Är iallafall hemma nu, vill inget annat än tillbaka men det dröjer nog inte länge tills man åker igen. Imorn ska Mirre färga håret föresten! Och vem ställer upp med att hjälpa henna om inte lilla jag? Och samtidigt som hon ska köpa färg, så ska jag shoppa(a), som alltid ! Men ska faktist inte ha så mkt, men har ändå lite planer.. =)
En dag kvar av lovet... den ska bannemej bli underbar!



fett dyster bild, men visst blir det bra bilder med min riktiga kamera?

 jag fastnade lite för b/w, haha

kram<3

uppdate

Nu sitter jag här igen, har vart ute i princip hela dagen, men jag kände att jag inte kunde skippa att blogga igen. Här blir allting  bara bättre och bättre, d.v.s vädret! Har fotat litegrann härifrån, tänke att ni kanske ville veta hur jag har det?
Nu har jag iallafall precis kommit upp ur min varma säng där det kollades en hel del på SATC,satt typ 10 min för att bara bestämma vilket anvsnitt jag skulle se, men det blir ju så efter ett tag när man har fastnat för det!
Smulade också ner hela sängen, känner att det kommer bli så skönt att sova ikväll också. Till lunch idag blev det maten som alla nångång har varit med om, den eviga påsk/jul lunchen. Alltså resterna från köttbullar,korv,potatis,sill, lax och allting annat man äter på sånna här riktigt svenska högtider. Men nu ska jag gå iväg till stranden än stund,
kram<3



nu säger mamma att hon såg nån skutta förbi med långa öron, hmm undra vem?


skärgårn

Framme! Eller va det för ganska många timmar sen men orkade nt sätta mig framför datan så fort jag kom hit precis. Men jag tänkte bara skriva så ni vet att jag inte har glömt bloggen. Jag är alltså i mina kusiners hus här i skärgårn och har det som mysigast. Så hade årets första båtåk idag också, härligt härligt.
Sen såg på ett sjukt kul program förrut med familjen, "hjälp jag är med i en japansk tv show", überkul !
Det är svenska kändisar som Anna Bok, Banarne, Dogge Dogilito, Marie Picaso m.f som har åkt till Japan för att va med i ett av deras sjuka, föremjukande tv shower ! satt och asgarvade heela tiden, hahah ! 
Ohjaa ! Ebba smsade nyss att hon har fått sin nya tv och dom har typ massa filmer så hon och jag ska ha filmkväll snart ! love yah girl ! 
men ska dra, det är Gordon Ramsey Kitchen Nightmares på tv, haha så sköön ! 
kram <3
förresten, brukar man inte få sina påskägg idag? har inte fått mitt :(


några bilder på Miley Cyrus snygga style, like it !


 

klappat&klart

NU ÄR DET BESTÄMT ! JAG, MIRRE OCH MATILDA DRAR TILL VÄSTKUSTEN DEN 4:E JULI ! PARTYYYY !

kram<3


090408

jag känner verkligen att dagarna på lovet bara flyger förbi ! Kan inte ens fatta att det redan är onsdag men är glad att dagarna på lovet har blivit riktigt lyckade. Hade inte tänkt att skriva så mycket, bara slänga in lite bilder från idag och säga att jag åker imorn ! äntligen , i love stockholms skärgård! Hoppas på att få det riktigt skönt och bara slappna av och inte behöva tänka på nånting, ska kolla om det finns nån bok i huset jag kan ta med också, mysmys. Det finns såklart tillgång till dator eftersom vi inte sover i båten, så kommer kunna updatera. Men vad ska ni andra göra resten av lovet ?  
Sen som ni kanske vet så åkte jag till stinsen med matilda, blev faktist nöjd med det som köptes !

så nöjd med skorna, såg ännu bättre ut när jag kom hem!
kommer bli sjukt snyggt med riktigt somriga, bruna ben !

kram<3

onsdag

Tjabba  !
Sitter här och känner mig som en hälso freak! Var ute och sprang med matilda imorse, och det va så sjuukt skönt. Vi sprang den vanliga rundan vid vattnet och visste ni att det forfarande är IS !?
Iallafall, så var joggingen super skön och jag pressade mig själv i slutet vilket också var bra. Och förresten så skrattade mirre igår när matilda sa att vi skulle jogga, men hon är bara avis för att vi är så duktiga! Och sen efter den jobbiga rundan gick vi båda hem till sig, svettiga och trötta för att sen träffas igen och ska dra till Stinsen, jag ska se om jag hittar ett par härliga vårskor för behöver verkligen det tills imorn (sthlms skärgård). Men nu sitter jag här med en Grekisk inspirerad sallad också! Därav känner jag mig som en häslo freak, men jag känner att jag faktist har blivit pigg av morgonens nyttiga tid =)
här kommer bilds;
 

så här såg man ut till joggingen, fast bytte till en varmare tröjja

matilda är duktig och springer på !

nam nam nam nam.. delicioso ! =)

with iron

för dom som inte kan engelska så är jag med jern, och vi har precis tagit några studs på min älskade studsmatta !
super härligt, sen om ett tag ska vi dra till mirre och titta på film och käka massa onyttigheter, sånt som vi är riktigt bra på!
dagen har igen vart fylld med sol och värme, ena dagen varmare än den andra. über nice, så hade faktist på mig shorts idag! 
idag vid typ fyra tog jag bussen till A-hallen för volleyträning, och det a en sjukt bra träning ! har verk i hela kroppen= bra ! Och om jag har viljan så ska jag ut och ta en jogging tur vid vattnet imorgon bitti, skulle vara hilma skönt, men bara om det är varmt nog. Sen tycker jag att matilda j kan följa med mej ? =)
men nu ska jag äta lite till, haha men åt typ bara nån bit blodpudding förrut, men nu blir det thai ! Ska äta kykling sathai , me love daddys food .. !
kram<3

btw, linnea jag har fått " I need to fart " på hjärnan ! hahahahahah

jag och matilda, ojojoj vad jag diggar våra utklädningar !
 


collage

slänger in ett collage jag fixade lite snabbt, gjort på Picasa som alltid !


kram <3

jag förstår inte hur!?

tänk om det va så lätt att byta outfits varje dag ?

kram<3

090406

Känner mej sjukt duktig, har varit ute mer är halva dan! så stolt, och det har vart jätte skönt också!
sen som några vet har jag försökt att bleka håret idag med greta, vet inte om det blev nån skillnad idag men ska försöka lite till.
Och nej inte blont, utan man tar i lite juice från en citron (fast jag tog från en köpt flaska) och blandar med lite vatten och blöter håret med det, sen är det bara och sola så får man lite ljusare hårton. Fast man måste göra det mer än en gång tror jag för idag så blev det nog inte så stor skillnad, haha.
Men sen efter att greta hade gått så smsade jag med ester som sa att hon av vid ica, så drog dit och mötte upp henne och linnéa. Orkar inte skriva allt vi gjorde med vi har haft skit kul iaf och skrattat en hel det, som sagt ett gott skratt (med ester och linnéa) förlänger livet !
Ikväll få vi se vad som händer, måste iallafall duscha nu och få bort citron grejen. Ja, jag har gått runt med det hela dan men det har inte synts mycket precis, det torkade ju in =)
laddar upp bilder från idag sen
kram <3

snyggt solblekt hår !


 


söndag kväll

tjabba blogen, sitter här med Greta och vi har precis kollat runt i skolkatalogen och visat varandras klasser =)
när vi va hemma hos henne så åt vi, hyrde film (heartbreak hotel), fikade lite på gateau, spelade game of life,hoppade på studsmattan med hennes ruliga brosa och massa annnat skojjigt. nu sitter vi här och smsar me adam o jag får nt veta vad han skriver!! //Greta
nej men nu fick hon veta , haha men ikväll så får vi se vad som händer. ska iaf ner och köpa massa mumisigt natur godis, det är allt vi har bestämt !
vad ska ni göra ikväll?

kram<3

haha greta och hennes crazy faces på bussen !


090405

jag måste andvända min kamera mera! så jag har bestämt mej för att alltid ha med den och göra det som en vana att ta massa bilder, för det är ju ändå så sjukt kul att titta på nån månad efter. Och kameran som jag har blev faktist utnämnd till bästa blogg kameran, asså antagligen för att de går snabbt att ladda eller nått sånt..
För jag tar ju dom flesta bilderna med min mobil kamera, som också fungerar men ibland har bilderna så dålig kvalite och så, men jag ska börja redan idag med att ta med kameran till Greta!

kram <3


090404

måste bara säga att det va exakt ett år sen jag började med volleyboll och själv tycker jag att jag har utvecklas väldigt mycket och har faktist kommit nån vart med det ! och är så sjukt glad att jag började, och då lärde jag känna många underbar personer som idag ligger nära hjätat. Som hanna, linnea, ester, lina, sofia, asta och greta! (anna och ollie kände jag redan sen innan) så tack ollie för att du tog med mej på den dära träningen.!

och vare bara jag som tyckte att de va sjukt varmt idag ?! såhär såg hela min förmiddag ut, haha !

min näsa såg ut som långbens näsa =(



fick ingen bra bild på mej i solstolen, haha!
men iaf, mej<3solstol



bild

slänger in en bild från igår, mjukisbyxedagen !
va det nån mer än jag som hade på sig mjukisar? =)

många tjejer i min klass hade mjukisar, ingen ville bli klassad som kille!

p.s sminkade nyss min syrra inför en fest, hon blev sjukt nöjd och  hoppar runt i huset med världens självförtroende, så söt! d.s


my name !


L ; Alla älskar dig !
I ; Helt underbar i sängen !
N: du kan behälla hemligheter.
A ; Gillar att dricka/festa
!

kram<3

påsklov

äntligen lov igen !
funderar lite på hur jag ska spendera dagarna på lovet, kollade på massa tips om vad man kunde göra i tidningen "frida" och tänkte att jag skulle skriva upp dom för er som ska va hemma hela lovet och inte riktigt vet vad ni ska göra ! =)

Frida tips för påsklovet;
Lördagen: filmmarathon! kolla på hela serien av någon bra film, fram men popcorn och läsk ! Va uppe så länge du orkar.
Söndagen: Lär dig något nytt, har du alltid velat kunna åka skateboard,rida eller jonglera? nu har du chansen&tiden.
Måndagen: Efter helgen kommer den lediga veckan, ta det lungt och njut av att inte gå i skolan. Bli mästare på att göra ingenting !
Tisdagen: Dags att ta itu med det du har! Om du bara har en massa saker legandes hemma som du inte behöver, samla ihop det som är helt och ge bort till second hand, någon annan blir säkert glad över det ! Eller ha en "klädbytarkväll" med dina vänner. Byt oandvända kläder med varann, fynd garanterade !
Onsdagen: Gympadags ! Gå ut och njut av det varma väder, kanske på picknik med vänner? Få i dig lite frisk luft och som belöning på kvällen, ge dej själv ett skönt hemma-spa.
Torsdagen: Ta denna dag till att på ordning&reda på allt. Sortera dina filmer, cd:s och lägg sommarkläderna längst upp i lådan ! Det blir bara lättare att hitta bra kläder till skolan när den börjar.
Fredagen : Thank god its friday ! Dags att samla ihop kompisarna, ha övernattning! kanske pyjamasparty?
Lördagen:  Fridas tips för lördagen va lite annorlunda, själv tycker jag att ni ska vara med vänner, shoppa, fika och ha det riktigt mysigt !
Söndagen:  Hälsa på familjen, eller gamla vänner som du inte har träffat på ett tag. Sen se till att slappa och ta det lungt resten av dagen. Imorgon blir det pluggpass...


kram<3


med matilda

hejhej bloggen !
sitter här med bästa wildlund och vi har precis ätit "lite" grann..
och idag ska vi åka till stinsen , fixa hennes presentkort på pearlchain som hon fick utav mej typ i julas menmen .. =)
måste berätta om våran "smk talang" idag. Alla bidrag (som va typ 14st) va jättebra men det aldra sista numret va så sjukt kul ! Det va åttorna som sjöng en låt om en liten pojke som va 4 år och skulle ha sin födelsedag, och ville ha en get i present. Sen så i slutet så sjunger dom " och då så fick han en.... GET! ". Och tror ni inte att det kommer ut en livs levade get ut på scen ! Asså jag garvade ihjäl mej, fast första fattade jag iof ingenting men sen så kunde jag verkligen inte sluta skratta. Och getten va såklart inte åttornas utan våran lärares, Kalles. Här kommer bilder från dagens sköna smk talang!

såå söta! jag dööör ! <3



kram <3





torsdag

alla tjejer måste komma ihåg den viktiga dagen imorn (a)
Nu har jag iallafall vart på träning och måste prata med pappa för jag behöver lite pengar tills imorgon, jag och matilda ska till stinsen och sen kista tror jag, får nog snacka lite med henne också! se om det blir så.
idag drack jag årets första påskmust, och hörde att det ska bli 15-20 grader i veckan !
good feelings vetni. tycker ni att jag ska slänga på ett par wayfarers?
kram<3



moliinas must haves

typ världens bästa hårspray&mousse. I love it .
Älskar också att dom luktar färcha sommar hallon, andvänder det alltid !
 det är nog världens bästa hårspray ! =)


skolprojekt

kolla in min andra blogg, http://drogalkohol.blogg.se.
Det är inte en blogg om mitt privat liv, utan det är ett skol projekt typ. Jag plus fyra andra tjejer i klassen ska ha bloggar om varför det är fel att dricka och röka, och med tillräckligt många besökare så vinner vi en speciell tävling !
kommentera gärna den bloggen, om ni har några speciella synpunkter, tycken eller annat om droger och alkohol.
 ska fixa lite på den bloggen nu, så att den ser mycket mer tilldragande ut, och dra til sig flera besökare.
kram<3


godmorgon

tjabba bloggen !
tänkte bara skriva lite om hur dagen ser ut och slänga in en bild på dagens outfit.
Har egentligen en stor musik uppsats som jag inte har gjort klart, men jag ska komma tidigt till skolan och göra klart den hade jag tänkt så jag kan ha hjälp av massa gamla papper. 
Vare några fler än jag som blev lurade igår? jag blev det c.a 2 ggr, sen va det ju massa små saker men jag tyckter inte riktigt att dom gills! Först på morogonen igår fick jag det här sms:et 
jag har brytit tummen och kan inte vara med på sm ! (från ester)
och såklart blir jag lurad -.- . Sen så blev jag stort lurad av The voice,
 dom sa att jakob skulle få sparken för att han visa rumpan för hans chef,
och det var ju så som att det kunde ha hänt !
Men nu för typ 10 min sen så sa dom att det absolut inte var så.  

Dagens outfit :


vitt sommar linne: bikbok
svart kofta : united colors of benetton
jeans leggings: ginatricot
guldigt armband: ur&penn

tidningen, den första april.

det här hittade jag och Anna imorse i metro !







 

hihi, april april!


 


finally !

nu så, äntligen har jag tagit tid till shoppingen ! har hittat en hel del snygga & billiga saker (hade lite lågt om cash)
åkte somsagt med Greta till Stinsen, och hon är helt wacko och har inte ens än anning om hur man tar sej dit ! haah.
Det första vi gjorde va att pröva skor, och det finns så sjukt snygga smr skor nu ! Sen träffade vi Lina, Hanna, Sabina och Linnea och dom skulle kolla runt lite och så. Letade efter skinnjacka idag också, inte lyckat idag heller..
Men så traskade vi runt lite här & där. Här kommer massa bilder !

dåliga bilder men iaf
från vänster ; svart smalt skärp, randig t-shirt och vit t-shirt allt från h&m
skol dressen, marinblå byxor och tröja mysmys !
två linnen från bikbok, ett vanligt blått(40kr) och ett gulligt sommar linne(99kr) och ett guld armband från ur&penn(69kr)

 
1. skit söta rutiga med "halm" sula   2. gladiator sandaler, vill ha nu genast!


 


skolan

Hola!
sitter här med Emelie som hänger över mitt huvud och Gustav sitter brevid och
deppade för att han trode att han inte skulle få vara med i inlägget, haha.
Vi har iaf Engelska och tillskillnad från alla andra eng lektioner har jag varit såå duktig (helt ärligt!) vi är klara typ!
Efter engelskan snart så har vi syslöjd och jag hoppas på att komma en bit på min och matildas
klänningar, det är väll dags att börja ha på sej sånt snart?
Sen drar jag till Sollentuna st och träffar upp Greta efter skolan, och vi ska dra till Stinsen och shoppa & så vidare. .
Fika & och ha det härligt. Men nu slutar vi !
kram <3

dagens outfit

samma snygga jeans idag, plus lite annat fint !

Silver örhängen ;h&m
Sjal; JC
Armband; från USA
Kofta; h&m
Svart linne; BikBok
Slitna jeans; BikBok
 

RSS 2.0