!!!

asså, äre nån som vet hur man kan få tag på sommar jobb? vill så gärna ha ett efter som jag e hemma ganska mkt i sommar och vill ha pengaaar !  asså om de finns nån hemsida eller nått?



asså, kan ni bara SE hur brun jag va ! saknar..


090226

asså,det gick iiiinte bra alls i stan idag.  jag som trode att vi skulle hinna en massa saker men nej.. De började med
att vi kom till stan sent , typ vid halv tre. Och då skulle vi till banken som tog typ evigheter, sen va vi inne på affärer där mamma skulle leta saker till Ida ( det är därför jag aldrig vill ha med henne till stan, haha ) osv osv.. Och så hade jag en tid att passa så va tvungen att åka hem vid fem .
så jag hittade en tröjja, EN ända tröja !.. ojojoj de är ju nästan så att man skäms :(
Men jag och mamma ska till stan igen imorn, då vi ska fokusera på mej !
Sen ska jag också träffa matilda the wild imorn också, så ska vi sova hemma hos henne, de va så länge sen sist! 
Åjusste, matilda jag vill göra min makeup store grej på lördag också så  du får hänga med mej ! :)
baisers et des caresses 


ljuset i mitt rum suger ! men gullig va? ett snyggt skärp till de så.. ;)
Från gina tricot ; 199:-


090225

Bonjour, ja nu har mirre allstå dragit till le France. Asså mirre är liite smådum, kolla de här smset fick jag av henne imorse; hur säger man hej på franska? hahahah !
Aja, idag har jag sett 2 bra filmer, ena filmen va Bolt. Som jag såg på bio typ vid två med madre och syster, den va faktist helt okej och rulig ! Sen senare försäkte jag få tag på Jern med de gick inte så bra för hon va tydligen i dalarna, haha !
Men vi ska ses nån annan dag.
Och nyss så har jag sett High school musical 3, skit bra låtar och allting. i like it ! Den kom nyss ut på dvd så vi köpte den idag på Kista.
Imorn ska jag och madre troligen till stan, käka lunch och shoppa skor !
Can't wait !
au revoir
  

GRATTIS !

PLÖTSLIGT HÄNDER DET, VICTORIA OCH DANIEL SKA GIFTA SEJ! TJOHO DE ÄR JU SKIIT BRA ! HAHA !
Fick reda på det idag när mamma kom hem med typ väärldens största leende på läpparna,!
Ville bara säga de, och säga att jag har vart grymt snäll och gjort saker med min syrra idag. Vi har gjort en überhet snögubbe som heter Jörgen och så har vi bakat havrebollar.
Jag tror inte att jag kommer få några semlor idag... vi hade inga i kylen iaf *snyft*
här kmr iaf bilder;

om de inte blir semlor ikväll får de iaf bli detta                    

  JÖRGEN! <3


Slapp?

Aa idag ska jag väll antagligen bara vara hemma och fixa en massa. Ska typ städa och sånt tror jag, och sen bara ta de lungt och slappa. För de är det lov är till för visst? Måste passa systra mia för madre&padre jobbar idag typ ett par timmar, och vi två ska baka och göra en snögubbe äre bestämt, sen ska vi nog se på en film också !
Har fixat lite med designen som kanske syns? Jag är ju inget proffs på sånt men det fick iaf se ut såhär nu. Aa jusste ni ser inlägget med youtubefilmen asså EMD låten? den funkar iaf inte för tillfället pga SVT men den ska nog fungera om några dagar ! 
Igår istallerade jag en überbra grej, picasa 3 ! asså så grymt bra, man kan fixa en massa med bilder precis som man kan göra på photoshop men de här är så mkt enklare, och om ni har läst kenzas blogg så har jag tagit den därifrån, sjukt bra, i löv it. 
Sen får ingen glömma att de är fettisdagen idag, här ska ätas massor av semlor ! hahah 



 


EMD - Baby Goodbye


Me like !
(de låter typ som att nån nyser i början av videon..haha )

Måndags kväll

Nu har matildorna och mirre dragit, eller de va en stund sen men iaf. Vi tittade på SATC boxen och bakade sockerkaka(som tog slut på hm.. 5 sek?) och sen så snackade vi om allt mellan himel och jord.Mycket skönt faktist .
Nu har jag precis diskat läänge i köket med radion på högsta, snacka om att pappa blev liite sur?,haha
 På onsdag ska mirre dra till ljuva paris, kommer sakna henne så. Men gav henne en extra stoor kram innan hon gick hem med matilda, och hon skällde på mej för att jag inte visste vad jag ville ha för present av henne, haha.
Och påtal om paris, gissa vem som(troligen) ska till franska rivieran i sommar! Mamma och jag har snackat om de ett tag nu så de ser ljust ut nu iaf ( peppar peppar). Antingen ska vi till corsica igen eller bara stanna på fastlandet. Men hursomhelst kommer jag vara överlycklig överallt i frankrike, de är så underbart där !
Gissa vem som kommer få de sjukt jobbigt heela kvällen. Inte bara de att jag har typ huvudvärk och ont i ryggen (och PÅ öronen konstigt nog) så ska min brosas tre kompisar sova här. Jag antar att jag inte behöver säga mera..?
Snacka om att dom kommer få höra klagomål ikväll? hahah!
Nej nu ska jag kolla om de går nån bra film på tv, ¡Adiós!


med mirre

Tjabba
 som ni kanske har läst i mirres blogg så har jag haft henne sovandes här hela natten, snacka om plåga! hahah nej driver !
Snart kommer hela M&M bunten vara här (dvs matilda matilda mirre) ! De ska bli ruuligt och antagligen så flummigt, de va ju så sjukt längesen alla vi fyra bra va med varann. Men måste skynda mej har liksom inte ens klätt på mej sitter liksom bara i pyjamas och klockan e liksom ett !, men bara för att jag e seg på morgonen?
Snart äre mars och jag måste fixa min makeup store grej! Jag har liksom ett present kort på 500 kr där(som bara räcker till mars) och med de får jag också en makeup lektion men ville inte ta den precis när jag kommit hem från usa för då va ju jag värsta pepparkakan! Så ville ju inte precis sminka mej som en fjortis resten av terminen, haha. Men ska nog fixa de under veckan eftersom vissa här har sportlov! Asså, alla skolor i heeela sollentuna förutom Viby skolan har sportlov. Men dom får ta de lovet näär dom vill på liksom hela året, de kan ju iof också va ganska bra om man har lust att ta en extra vecka ledigt på sommerlovet..  
SEYA !

snabbtinlägg

Om typ 10 min kommer Ollie och hämtar upp mej så att jag får skjuts till volleyn så har liksom inte så lång tid på mej att skriva, jag e inte ens klar haha. Men jag hade lust att bara skriva lite i bloggen.
ikväll ska man träffa mirre och hon ska sova här så de ska bli ruuligt. Hon tar ju med sej glassen eftersom hon tydligen har dåligt samvete eller nått, men de är ju bara bra. Slipper jag få massa klagomål från henne sen eftersom glassen e slutt här hemma, haha !
Men nej nu äre faktist bara 7 min kvar tills dom kommer, måste öka.
byebye miss american pie<3


Lördag

asså jag älskar verkligen naturgodis, har ätit så mkt sånt hos emelie eftersom jag sov hos henne fre-lör och de är suuper gott och fräscht. Så gissa vem som sitter med en påse mumsiga nötter m.m just nu? :D
Jag och emelie drog till galaxen igår, och ja jag vet va ni tänker men jag va liksom inte där värsta serriöst. Jag och emelie hade liksom bara tänkt att vara utanför men sen så skulle linnea, ester och ollie också in så då drog vi in helt enkelt.
Så man träffade många bekanta där iaf, de va lite skojjigt. Vi tog oss hem vid tio och så kollade vi på Patrik 1,5 som va mkt bra !
Hahah asså emelie är så sjukt kul när hon e trött ! typ pratar i sömnen fast hon e vaken svårt att för klara men
de är ungefär såhär
"Ja asså jag tycker att schmuso shvuti shmmm...." och sen är hon på g till att somna! hahah
Sen idag har jag träffat härliga matilda widlund, de va ett tag sen vi sågs asså efter skoltid dåra.
Men såklart så ska matilda bort hela veckan när jag liksom e hemma -.-
Iaf så blir de volleyboll och mirre imorn, suveränt !
kramkram


hittade den här på google, mitt naturgodis ser typ likadant ut. Fast utan äckliga bananas!

torsdag

skönaste idag, haha! Jag och anna typ ramlade 1000ggr idag på busshållplatsen för de va så sjukt halt ute ! De började med att anna skulle pröva och åka ner för de hala, och så ramlade hon och alla började garva. Sen så skulle jag vara snäll och hjälpa henne upp och då ramlade jag osv osv.. Sen så kom Elias och tog annas väska och slängde ner den för de hala, så hon och jag behövde ju såklart hämta den( jag behövde gå med för förutom idag brukar jag aldrig ramla). Och så så gick jag ner först och sen så kom anna i värsta racer farten och de är ju såklart att jag flyttar mej åt sidan och då tog hon tag i mej ändå och va ramlade.. igen. Och så höll de på så ett tag ,
alla stog typ och garvade åt oss och jag å anna garva så sjukt mycket asså jag typ pissa på mej ! vi va som värsta domino brickor som bara föll , hahah ! sköönaste på dagan asså, ni skulle vart där :D
nu ska jag iaf ta och plugga plugga, orkar serriöst inte. Fast jag orkar aldrig
puss


glömde att sägaa..

imorn ska jag och min klass till ungdomsmottagningen, haha de ska bli spännande !
hoppas bara att mammas kompis inte jobbar där då, pinsamt annars?
aja de blir iaf sovmorgon för min del !

onsdag

!hola!
och ja, jag vet att de ska vara ett uppochner utrops tecken iställen men vet inte hur man fixar ..
idag har de hänt så mycket i min fina lilla skolan, haha driver nej men de har vart som vanligt. Förrutom att jag och min fina lilla grupp  har spelat lite extra mkt ensembelspel idag! sjuukt kul, och alla blir väll säkert glada när dom hör att jag sjunger? haha :P
sen råkade jag göra så att elias förlorade sin mobil, typ en stund iaf! men bara för att calle(lärare) va tvungen att se när jag spelade värsta fiskespelet på hans mobil.. haha.
Jag och matilda höll åter igen på att fixa med våra klänningar på sjöjden som tar en evighet om inte längre (?) och sen har jag en treevlig nyhet att berätta! MATILDA SKA / HAR BÖRJAT BLOGG IGEN! :D:D
så tycker att alla ska kolla matildas blogg nu!
Sen så har de väll inte hänt så mkt, måste öva mej på att spela gitarr! jag kan inte så bra :(
imorn blir de första volley träningen på torsdagar för mej, så nu blir de 3 träningar i veckan plus massa matcher på helgerna, jippie! :)


söndag

grattis på alla hjärtans dag! haha i efterskott menmen.. Jag skulle skriva igår jag lovar, men vi hade massa
elektriker hos oss och dom stängde av elen precis när jag blev klar men inlägget -.- hade liksom
hittat massa superfina alla <3ns dag grejer som jag tänkte visa.. menmen....
idag har de iaf bara vart fullsmockat med volley, liksom från 07.40 till 18! 
Är såå slut, så de blir nog säng vid nio, men innan de ska jag nog läsa denna sjukt hemska(men ändå bra!) bok.
(pojken som kallades det)
kisses.


gratiskläder!

okej nu tycker jag att alla direkt ska ta och gå inte på den här hemsidan, man får gratis present kort
på kända affärer som H&M, JC och Gina Tricot. Och det ÄNDA man behöver göra att att samla
poäng, och de gör man så lätt som att bara tipsa andra, utnyttja deras olika erbjudanden eller besäka vissa
hemsidor.
Och jag lovar att de är så lätt att samla påäng, de är så värt de!
//lina

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=160286


fredag den 13:e

trots datumet så har jag inte fått nån otur än iaf, asså inte nån super ovanlig hemsk otur iaf.
Idag va de ju också dan innan valentines dag, haha asså alla <3ns dag, så vi fikade och tittade på Bert i skolan dåra. Och jag hade bakat sötaste mockahjärtarna ! mumsis, men hade så sjuukt ont i magen resten av dan, och de va typ dagens ändå otur, fasst de va ju ändå liksom tur i oturen.. hahaha
Sen fick mina tre älskos sina vackra presenter idag också, och jag glömde såklart att fota dom! men alla tre blev nöjda och glada :)
Planerna för helgen är som följer
Fredag: Volleytränning 16.30-18.00, familje kväll
Lördag: Träffar mina små volleygirls för en mysig fika i stan
Söndag: Volleymatcher, ska upp såå tidigt!
Som ni märker är ordet "volley" överstämplat över hela helgen, som typ alltid? :D
Här kommer iaf lite bilder som skulle kommit in igår i bloggen, men jag hade så mkt att göra!


sexiga baknings outfiten, ofc


resultatet, efter 3 timmar!


hoho, dags för att tjocka ner sig?


tisdag

slänger bara in ett litet inlägg nu.
för tillfället käkar jag på en klubba jag fick av Gurra(tacktack) och ska snart dra till volleyn som alltid,efter de blir de cp tråkiga piano och så måste jag lägga mej tidigt idag för jag är så slut!
på fredags ska de firas med serien "bert" och massa annat typ för att de sen på lördag är alla <3ns dag!
då ska man ta med fika och sånt så de ser man ju lungt fram emot!
Sen imorn så ska jag träffa Jern! tjoho, och vi ska se på SATC filmen :D
puss<3

min datamus funkar nu så lägger in lite bilder från helgen!

jag och mina två små hetingar!


sollentuna VANN ! :D


gissa vilken tallrik som e jerns, och vilken som e min?... :$

studiedag

okej nu har min datamus fuckat upp sej så jag får liksom tycka på knappen ovanför capslock (va den nu heter) och bläddra mej fram i evigheter för att kunna fixa saker nu :/
men iaf så va de då studiedag i alla allmäna skolor idag så vi vart lediga. matilda jern har sovt hos mej från sön-idag och vi har gjort en massa. bl.a freakat oss med SATC boxen, flummat runt i mitt kök(mest jag dåra), snackat i timmar!, och så idag åkte vi till stinsen. Eftersom jag skulle fixa julklappar, kanske liiite sent eller? haha men jag har fixat de och en massa idag så jag är nöjd. Ni kanske märker att jag inte orkar skriva så himla mkt idag men jag är såå trött så ska nog ta och krypa nej i min varma säng nu.
pusshej

btw tänkte ladda upp lite bilder från i helgen nu men efter som min
datamus har bestämt
sej för att fucka upp sej nu så får de bli imorn . 

:]

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Ja ska kolla på volleyboll ett tag, ska du? :)<3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
när kommer du och anna?<3<3<3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
mat underbar mat :)<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
bebis.<3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
nu väntar jag på bussen :)<3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Du har väl comviq? :) kom det finns två platser!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
imorn ska ALLA komma till edsberg och fira mej! :)<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
hej bebis, hur har du det?<3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
skulle vi leka på onsdag?:)<3
10. Din romantiska replik?
tack :) Pussa matilda från mej<3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
nej de är jobbigt

dagens outfit


kände att jag ville ha på mig nått avslappnat idag så de fick bli detta
en långärmad lite för stor vit tröja från Riley(antagligen brorsans..)
mörka jenas från Lee
grå tjocka strumpor

mysigt va?

"until we bleed"

kan verkligen inte få den här låten ur hjärnan sen igår! höll på att börja grina när jag lyssnade
på den i bussen på väg till volleyn bara för att jag tänkte på filmen.
Men iaf så så gick de hyfsat bra på volleyn idag, vi vann iaf hälften av matcherna.
Vi kom till Vallentuna på tok för tidigt så vi väntade flera timmar innan vi fick köra igång.. 
sen åkte hem vid 5 och sen dess har jag vart trött, haft ont i huvet och tittat på tv.
Förresten äre bara jag som tyckte att melodifestivalen sög idag? tyckte de va så sjukt tråkigt bara men
kanske p.g.a förra årets melodifestivalen va typ den bästa på länge med Björn och Christian så de är väll svårt att slå de?
Imorn blir de iaf mer volley, ska kolla på herarnas match mot Hylte  med linach som sänds i TV ! på kanalen eurosport player dåra, så jag förslår att alla ska kolla på de imorn klockan 17! VIKTIGT !

lucky number 15 !


I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black; heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

Now we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

btw vet inte vrf men min favorit menning i texten är " i need you to need me", de låter så fint bara :D


I taket lyser stjärnorna.

okej jag såg nyss en så bra film! I taket lyser stjärnorna,mer en tjejfilm tkr jag (för de satt typ bara tjejer i bion, max 3 killar) och jag rekomenderar den till tuuuusen. 
åkte till ebba efter min volley träning idag ( en mycket bra och tuff tränning! ) och käkade tacos och lyssnade på musik, sen spelade jag på hennes nya trummset också, haha! 
Tog bussen vid åtta och i hade reserverat biljetter innan så vi hade myyycket tid på oss så vi drog till 
den nya godis affären utanför kistas bio. Jag lovar att de är så sjuuukt billigt. Jag köpte så himla mycket godis för typ
13 kr och fyra feta mars chokladkakor för 10 spänn! Så gå dit istället för att handla dyrt godis i biosalongen där de e massa köer! 
Filmen var både rolig, spännande och så sorlig! Jag grät typ 7 ggr och jag är inte mycket av en gråt typ när de gäller bio, och ebba grina typ dubbelt så mycket som mej och när ebba grinar så är de ganska högt så va tvungen och hyssa ner henne ett par ggr, hahah :P Men de va ett par as jobbiga tjejer längts fram! som typ garvade på den sorligaste biten, så dom blev hatobjekt för hela biosalongen ! hah
ÅH JAG ÄLSKAR SAMUEL HAUS HAN ÄR SÅ GRYMT SNYGG ! GASH ! jag kramade sönder ebbas hand så fort han va med i bild! tahah

iaf.. imorn äre volley som gäller, drar till vallentuna och kör hårt!

pussochkramar.

"man kan låtsas att man skiter i sin morsa, men man bryr sig så jävla mycke"

Onsdag 4 feb

Nu känner jag att jag behöver lite påfyllning i mon garderob! Fick ju " bara" massa sommarkläder från usa :)
Känner att jag vill fylla på iaf! har ju typ 2 lådor nu fyllda med bara ärvda kläder från min brosa, jippie.. Så nu ska alla dom packas i påsar och så ska jag ge dom till barnen i afrika, för de finns väll en sån insamlings grej på stinsen?
har ju 300 spänn på gina som ännu inte har används! och drygt 200 kr på bikbok !
sen idag har jag och mirre blivit "sams" igen om man kan säga så, vi har ju haft lite struligt men iaf så ska vi shoppa i helgen kanske, om de går för jag tror jag är ganska uppbokad i helgen, men vi får se !
de är ett skämt att jag inte har köpt julklappar till matilda och mirre än! jag skäms! men tiden har ju gått så snabbt och jag hinner ju inte med..
fast skäms nog mest över att matilda nt har fått nått eftersom mirre nt köpt till mej heller :P
av matilda fick jag en jättesöt vit klänning, blev superglad :)
imorn äre tema dag i skolan också, fattar inte va som menas med men, sen på fredag ska de firas massa i skolan eftersom de är alla hjärtans daag! eller igentligen inte på fredag men på lördag :)
så vi ska fika och se på Bert! :D
haha de ska bli mysigt !
nu ska jag iaf gå och snacka med pappa om min månads peng , snälla gud hjälp mej?

pusspuss!

hallå, nu vill jag ha sommar ! :(


RSS 2.0