freak'n fresh

Sitter här ny duschad med ansiktsmasken på.
Har inte så mycket att säga, utom att det kunde gått bättre idag med volleyn. men nu är jag trött, dags för dhw. Puss

vad köptes idag?

Detta!





1. Enkel och snygg tisha
2. Tröja med paljetter"
3. Tröja med smått puffade axlar, ser 100 ggr bättre ut irl
4. "kort" tröja med svarta axlar&ärmar
5. Armbandet med små nitar, som är med på alla bilder

okej martin, för din skull..

Hm.. är väll lika bra att försöka vara en " duktig " bloggare.
Eftersom Martin klaga, jag citerar " du måste uppdatera din blogg mer, omg.. lackar på dig asså " så ska jag nog vara duktig och uppdatera. Lika bra nu när jag inte har nått och göra på en fin lördags kväll som denna. Varför? Skulle vara med Linnea men så blev det inte av helt enkelt, så nu sitter man här och grubblar.
Men idag iallafall har jag haft trevligt trevligt. Började med att jag vaknade upp med en blond snygg tjej bredvid mig ( omg..!). Aa, så jag och den där tjejen vaknade onormalt tidigt, slurpa i oss varsin hallon smoothie och drog till Kista, för Shopping! Hittade fyra toppar och en armband, nöjd!
Sen igår kväll firade vi min lilla (gamla) Lina som fyllde 15! Så hon fick en kofta av mig, lite mer privata saker av några andra. och massa annat.. hihihi. Iallfall, vi käkade super härligt thai mat, lyssnade på musik, tittade på skräckfilm och hade det super mysigt!

Ska vakna tidigt imorgon också, för volley. Ska bli ruligt som alltid, håll tummarna för att det ska gå bra för oss!


hahahah härlig bild, att jag bjuder på den asså...



Sitting here in the boring room.

Drogar DHW som alltid, har precis börjar på säsong 2 nu, spännande! Men iallfall, finns inte så mycket att berätta om skoladagen, dt är som vanligt i princip. Har klämmt massa på matildas fiina rumpa, mirre har kallat mig gullig typ 1000 gånger, julia och jag har clownat runt och.. ja, så ser en vanlig dag för mig ut, i princip ;) Hahah nejdå. Men imorn har jag syslöjd, ska bli lite roligt. Ska göra ett par shorts i nått roligt mönster. Alltså mys-shorts.
Har tänkt att även fast jag inte siktar in på att bli storbloggare precis, ska jag nog bli en bättre " vardaglig" bloggare. Jag ska.. ;
- lägga ut fler bilder
- lägga ut flera dagens outfit
- skriva mer skvaller
- skriva om lite inspiration
- inte så mycker " idag har jag blablalbla " utan mer handling och syften
- tipsa om mera saker
Sätta fart på bloggen lite mera, hur låter det?

Tjejmiddagen,konfaträff.. Check!

Kom hem för några timmar sen från Olivia Ollie Laurin, efter en dunder mysig tjejmiddag! Bara en helt spontan middag sådär, helt underbart! Sånna borde det finnas mer av. Iallfall, vi mättade oss på våfflor, och OM det var gott. Har nog inte käkat våfflor sen i sommras. Men ja, somsagt det va så himla kul. Det va bara vi volley tjejer där. Alltid lika kul.
Sen åkte jag till konfa träffen innan det. Fick se vilka jag skulle gå med, så det var ju kul! Kunde vart mer killar, men men. Hela träffen gjorde bara så att man längtade mer till sommarn. Vi va på gudstjänst också (självklart) och det var ju sådär. Lärde ju sig lite men det blev lite lång tråkigt. Iallafall , så fick vi göra nattvard osv osv.
Har haft en mycket bra söndag, i morgon är det dags för plugget och jag hoppas på att mitt bagage kommer tillbaka. Snälla snälla gud, jag som har lärt mig så mycket idag och ätit din kropp och druckit ditt blod. Kan jag inte bara få mitt bagage? Skulle betyda oerhört mycket! Tack , Amen.
Ett fiiint litet gäng! :)

shoppingen

Fick allting på rea så dt va ju jätte härligt! Ska nog försöka att inte slösa så mycket nu när jag precis kommit hem ;)
Lite små suddig bild.
Blev ett ballt linne som man kan ha under lite basic koftor nu i vinter, en suuper mysig halsduk och en randig typ midjetröja. Är väldigt nöjd, med tanke på att allt bara kostade 200 spänn ;)

drar till grannarna

Ska käka lite mumsilimumms hos grannarna nu, ska bli trevligt. Va ett tag sen vi åt middag med dom. Men kommer skriva mer sen, lägga ut bilder på det jag har köpt idag också. Pusseeee

Det som alla undrar.. ?

Hur ser en vanlig fredags kväll ut för Lina och Miriam.?. kan se ut på många olika sätt.
Det kan t.ex se ut såhär..
Eller såhär..
Fast vi kan ändå vara serriösa då och då..
Fast det brukar inte vara länge ;)

Så galet bra blogg!

Snarare galet rolig ! Visar en massa sms folk har skickat sms till fel person, och det blir massa pinsamheter.
Ojojoj, det här ska bli en blogg som blir kul att följa!
Exempel på inlägg ;

Till: Per
Sms: Fyfan, Per smsade mig nyss och frågade om vi ville komma och bada bastu med dom. Haha fyfan va äckligt, kan du tänkte dig oss sitta i en jävla bastu med dom, euw, nej tack!
Svar: Inget

Förklaring:  stängde av mobilen och dog av skam... Smset skulle till en av mina tjejkompisar..

Said mmhhhm

Min säng är så mysig, min tröja är så mysig, mitt rum är så mysigt.
Vad behövs nu? Desperate House Wifes, perfekt!

Dags att bränna av skräpmaten

Drar snart till första volleyboll träningen i år, ska bli spännande! Kommer nog va lite " sliten ".. men men, det är bara att träna upp sig. Ska bli extra kul eftersom jag får träffa alla underbara flickor! Skolan va helt chill idag, inte så mycket att säga.
Känner att jag har mycket plugg framför mig vilket känns sisådär. Men till helgen ska det bli en massa kul. Förrutom att man slutar tidigt på fredag ska också mirre med mig hem. Så ska hon sova här så laddar vi upp för lite shopping. Ska se hur mycket pengar man kan skrapa ihop här hemma. Men men, tillbaka till plugget.
Har jag sagt att jag älskar att ha webb-cam? Jaja, jag säger det nu iallfall. älskar det!

Matilda och jag har likadana tänder, true../false..?

There's no place like home

Yeapp, hemma igen och känner redan hur de " dagliga rutinerna" sakta smälter in. Har pluggat, fick panik med matten eftersom jag inte kunde nånting, men pappa va underbar och hjälpte mig genom första delen av kapitlet..sweet!
Kom til skolan vid 10.15 kanske, och direkt när man svänger in på skolgården kommer ett gäng med tjejer skrikandes och springandes. Det va såklart mina underbara bruttor! Matilda, Anna, Ulli, Mirre, Ollie och Ebbsan. Helt underbart kul att träffa dom, hade en hel del att prata om men även att lyssna på.
Men har inte mycket mer att säga, förutom att jag nog kommer förfrysa imorn. Pussar!
Härlig julklapp, fem säsonger av DHW! Droooog.

juste!

Glömde lägga ut en ny låt , som jag inte tror har kommit till Sverige än faktist?
Iallfall så är den as stor och spelas överallt i USA.. Fireflies - Owl City.

10 millions fireflies.

Tja Bloggen ! Bara en vecka kvar, sen sitter jag där i frosten och burrar.. Helt ärligt talat, vill jag det så otroligt lite just nu. Ja, jag saknar mina vänner nått så otroligt, men stannar gärna här en månad till. Men what can I do? Skolan börjar om några dagar bara. För dom som undrar kommer jag möjligtvis till skolan 12:e, beror på hur mycket sömn det blir på flyget. Juste en riktigt viktig nyhet i mitt liv, jag har pojkvän!! :D Hahahah nejdå, skämt och sido..( är ganska sugen på nån amerikans läckerbit just nu ) Iallafall, till riktiga nyheten! Min broder som jag vart ifrån i.. 5 månader är nu med oss här i Florida! Allt känns så rätt nu,  med han här , är i usa,och jag är bara.. lycklig. Kan vara därför jag inte vill hem.
Sugen på nya nyårs löfterna då? We will see if i can pull'em off!

Blir nyttigare, inte utnyttja mina "inte bli tjock" gener.
Få bort mina allt för irriterande tvångstankar
Fortsätta vara bra i skolan
Fixa ett sommar jobb i sommar
Sluta vara så satans lat
Träna mera, det behövs
shoppa ännu mera!!! :D


Bild tagen när jag fick min nya dator, mihihihi .

RSS 2.0