mårten tårten

Har haft en otroligt bra dag. På alla sätt och vis. Började med att jag vaknade upp och fick se en ginger i min säng, världens finaste ginger! Anna sov över hos mig, och vi hade det kul med Bellman, Erik och Sebastian! Senare kom Matilda, och vi gjorde den onyttigaste tårtan jag någonsin har ätit i hela mitt liv. Ska nog inte ens gå in på vad som fanns i den, men tydligen så om var man tvungen att springa 10 mil för att få bort kalorierna från en liten bit.. men god var den! Ikväll var det filmkväll hemma hos Olivia, mysigt. Drog över till mig sen med lite folk, och käka upp resten av tårtan :)
Jag har så fina vänner <3

ollie bollan

Sitter hemma hos ni vet vem..! Idag har vi åkt moppe till skolan, det var super kul och vi är helt galna. Vi är bäst, nu ska vi hem till mig och fota med min nya grymma systemis! :)

celebration

Wihooooooooo !
Är typ superglad för tillfället, gissa varför? Ikväll har jag och min familj varit ute och ätit sushi och liknande på en resturang inne i stan. Jag var beredd på god mat och trevligt sällskap. Men till det, fick jag presenter! Jag fyller inte år än, utan det är en vecka kvar. Men fick iallafall det här..
Perfym med tillbehör. Nagellack. Shopping resa till London. Canon EOS 500d. (+ stativ,väska,extra objektiv)
HUR UNDERBART ÄR INTE DET?!?

jag tog mitt hårs oskuld!

Älskar uttrycket, men så är det! Jag har tonat håret idag, första gången jag ändrar hårfärg.  Häftigt!

Före;
Efter;

RSS 2.0