påsklov

äntligen lov igen !
funderar lite på hur jag ska spendera dagarna på lovet, kollade på massa tips om vad man kunde göra i tidningen "frida" och tänkte att jag skulle skriva upp dom för er som ska va hemma hela lovet och inte riktigt vet vad ni ska göra ! =)

Frida tips för påsklovet;
Lördagen: filmmarathon! kolla på hela serien av någon bra film, fram men popcorn och läsk ! Va uppe så länge du orkar.
Söndagen: Lär dig något nytt, har du alltid velat kunna åka skateboard,rida eller jonglera? nu har du chansen&tiden.
Måndagen: Efter helgen kommer den lediga veckan, ta det lungt och njut av att inte gå i skolan. Bli mästare på att göra ingenting !
Tisdagen: Dags att ta itu med det du har! Om du bara har en massa saker legandes hemma som du inte behöver, samla ihop det som är helt och ge bort till second hand, någon annan blir säkert glad över det ! Eller ha en "klädbytarkväll" med dina vänner. Byt oandvända kläder med varann, fynd garanterade !
Onsdagen: Gympadags ! Gå ut och njut av det varma väder, kanske på picknik med vänner? Få i dig lite frisk luft och som belöning på kvällen, ge dej själv ett skönt hemma-spa.
Torsdagen: Ta denna dag till att på ordning&reda på allt. Sortera dina filmer, cd:s och lägg sommarkläderna längst upp i lådan ! Det blir bara lättare att hitta bra kläder till skolan när den börjar.
Fredagen : Thank god its friday ! Dags att samla ihop kompisarna, ha övernattning! kanske pyjamasparty?
Lördagen:  Fridas tips för lördagen va lite annorlunda, själv tycker jag att ni ska vara med vänner, shoppa, fika och ha det riktigt mysigt !
Söndagen:  Hälsa på familjen, eller gamla vänner som du inte har träffat på ett tag. Sen se till att slappa och ta det lungt resten av dagen. Imorgon blir det pluggpass...


kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0